Élet-Stílus

Vérfürdő egy kínai hotelben: süni rejtőzött a párnában

Elképesztő fotók terjednek a kínai közösségi portálokon, egy hotelszobában lejátszódott véres jelenet nyomairól.

A történet szerint négy vendég jelentkezett be egy szállodába a Kína középső részén fekvő Xi’an városban, kedden reggel. Elmentek várost nézni, majd amikor este hullafáradtan visszatértek, észrevették, hogy valaki mintha matatott volna az ágyneművel. Mivel azonban semmi különöset sem vettek észre, nem is foglalkoztak az egésszel.

Az egyikük, egy nő beledőlt az egyik ágyba. Aztán a következő pillanatban, ordítva, vérző hátsóval ugrott ki belőle. A többiek gyorsan átvizsgálták az ágyat, és meg is találták a bűnöst: egy sünt, aki az egyik párnában rejtőzött.

Fotó: Shanghaiist

A csapat lement a recepcióra, és magyarázatot követeltek a menedzsertől. Az azonban azt mondta, hogy kizárt dolog, hogy egy sün lenne a szobában. Egyre hangosabb és durvább szavak követték egymást, majd kitört a verekedés a vendégek és a személyzet között.

Nem sokkal később rendőrök vetettek véget a csetepaténak, majd felmentek a szobába, ahol megtalálták a sünt. Amikor megmutatták az állatkát a menedzsernek, az azt mondta, hogy az egész akkor sem az ő hibája, hiszen a vendégek reggel láthatták, hogy minden rendben van a szobával. A felesége pedig hozzátette, hogy a személyzet az összes szobával együtt ezt is kitakarította.

Egyelőre nem világos, hogyan kerülhetett a sün az ágyba, de a rendőrség vizsgálja az ügyet. Az állat további sorsáról, sajnos szintén nincs információ.

(via Shanghaiist)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik