Élet-Stílus

Megitta a bébiszitter a babáknak előkészített anyatejet – Videó

Közzétette egy felháborodott tajvani anya azt a videofelvételt, amin az látható, ahogy a két gyermeke mellé felvett bébiszitter megissza a kicsiknek előkészített anyatejet.

A Lin nevű anyának még az egyhónapos próbaidő során lett gyanús az 58 éves dada, amikor meglátott a kezében egy üres anyatejes palackot. Csak kíváncsiságból, kérdezte meg, hogy hová lett az összes tej, mire a bébiszitter annyira zavarodottan azt válaszolta, hogy a gyerekek mindet megitták.

Egy másik alkalommal, már a próbaidő lejárta után, amikor a dada megetette az egyik gyereket, az anya észrevette, hogy még 40-50 köbcenti tej maradhatott a palackban. Aztán elment megágyazni, majd amikor visszatért, észrevette, hogy az üveg már teljesen üres. Kérdésére a dada ismét azt válaszolta, hogy a kislány itta meg végül az összes tejet.

A gyanakvó Lin megnézte a nappaliban működő biztonsági kamera felvételét, és megdöbbenve látta, hogy a dada, miután megetette a kislányt, belenéz a kamerába, majd a konyhába megy, ahol azt hiszi, már nem látszik, hogy mit csinál, majd megissza a tejet. Az anya nem tudta min háborodjon fel jobban: azon, hogy a dada megitta a tejét, vagy azon, hogy nem büfiztette meg a kislányt.

A bébiszitter először mindent tagadott, aztán azt mondta, hogy csak egy keveset ivott meg az anyatejből. Végül mindent bevallott, azt mondta a vérszegénysége miatt muszáj volt anyatejet innia, és a korábbi munkaadója nem bánta, ha megiszik egy-egy üveggel.

Lin azonnal elküldte a dadát, de a helyi hírportálok szerint a nő máris talált magának új munkát egy bölcsődében. A dadát állítólag az ügynökség sem rúgta ki, amelyik Linhez közvetítette, mert az anyatejivást nem tartották súlyos szabálysértésnek.

(via Shanghaiist)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik