Élet-Stílus

Tízezreket inspirálnak egy texasi jegyespár romantikus fotói

Stephanie és Arryn soha nem akartak internetes szenzációvá válni. Ám amikor a texasi pár beleegyezett, hogy Bria Terry egy merészebb sorozatot is készítsen róluk a jegyesfotózáson, akaratlanul is elindultak saját, 15 percnyi világhírűségük felé.

A Wolf & Rose Photography fotósa egy tóparton készített erotikus fotókat a jegyesekről. A képek pillanatok bejárták a közösségi portálokat, miután Terry megosztotta azokat a Facebookon. Rengetegen imádják a párt a magabiztosságukért, és a közöttük látványosan szikrázó atmoszféráért.

Stephaine azt mondja, végül azért vállalta el a fotózást, mert egyfajta önbizalom-fejlesztő kalandként tekintett rá.

„Őszintén, soha nem éreztem még magam ennyire vonzónak. Nagyon izgultam, a végeredmény miatt, nem tudtam, mire számítsak. Mindenkinek látnia kellene magát ilyen megvilágításban. Igazán felnyitja a szemet ez az élmény.”

A lány, akit februárban jegyzett el szerelme, azt mondja, fontos dolgokat tanult a pozitív önképről, amivel kerekded kislányként, nagyon sokat küzdött korábban.

„Emlékszem, amikor gólya voltam a középiskolában, csak álltam a tükör előtt, és azon gondolkodtam, hogy a hasam miért nem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Aztán az évek során el kellett fogadnom, hogy mindig extraméretű leszek. Közben igyekeztem feszegetni a határaimat, olyan ruhákat hordtam, amik nekem tetszettek, de a társadalom szemében nem valók a nagydarab nőknek. Rövid ruhákat, testhez álló felsőket vettem fel például, és felemelt fejjel sétáltam az emberek közé, mosolyogva, hogy megmutassam nekik, egyáltalán nincs miért szégyenkeznem.”

A lány magabiztosságában persze hatalmas szerepet játszott a szerelme, Arryn is.

„A kapcsolatunk során soha sem éreztette velem, hogy aggódnom kellene a külsőm miatt. Akkor sem, ha egy hétig nem mosok hajat, vagy egy hónapig nem borotválom le a lábam. Mindig azt mondja, nem érdekli, hogyan nézek ki, az ő szemében mindig gyönyörű leszek.”

A fiatal pár 2019 februárjára tervezi az esküvőt, addig pedig örülnek annak, hogy a fotóikkal sokakat sikerült inspirálniuk a pozitív önkép kialakítására.

(via Huffington Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik