Élet-Stílus

Meglepő hatása lehet az ananásznak a hüvely illatára

Rendszeresen felmerül, de az emberek még mindig nem győznek eleget beszélni az ananász egy elsőre meglepőnek tűnő hatásáról. Ami nem más, mint az, hogy jobb lesz tőle a nő hüvely illata, sőt, még az íze is.

Hétfőn a Metro című brit bulvárlap foglalkozott a kérdéssel, hogy vajon tényleg el lehet-e érni, hogy a vagina gyümölcsös ízű és illatú legyen, pusztán a gyümölcsfogyasztás megnövelésével.

A lap egy biokémikust idézett, aki a Redditen kijelentette, hogy az „az vagy, amit megeszel” kijelentés igaz”: Majd hozzátette: „A diéta hatással van az ízedre. Ha sok kávét és sört iszol, nedveid keserűek lesznek”. És azt tanácsolta, hogy a jobb ízű nedvek titka a sok víz és a gyümölcsfogyasztás.

A Metro megkérdezett egy szülész-nőgyógyászt is. Dr Shazia Malik a lapnak elmondta: nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy az ananász megváltoztatná a vagina ízét, vagy illatát. Az orvos azonban hozzátette, hogy nagyon sok nők származó tapasztalati bizonyíték van arra, hogy befolyásolhatja az illatot és ízt.

A nőgyógyász ugyanakkor arra a Metrónak nyilatkozva figyelmeztetett, hogy csak mértékkel kezdjenek el a nők gyümölcsöt fogyasztani. A túl nagymennyiségű cukorbevitel ugyanis hüvelygomba kialakulásához vezethet, ami „nem kifejezetten kellemes érzés, és az illata sem nagyszerű”.

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik