Élet-Stílus

Így bánj egy sztripperrel!

Sztriptíztáncosnőket kérdezett a Vice arról, hogy mik azok a dolgok, amiket legkevésbé szeretnek a munkájukban, és mi az, ami kiborítja őket. Mindannyian egyet értettek abban, hogy a legrosszabb az, ha vendégek megpróbálják megcsókolni őket. De meséltek az érintések és a borravaló etikettjéről, meg arról is, hogy előfordul, hogy egy férfi elélvez öltánc közben.

A táncosnők szerint mindenkinek meg kellene értenie, hogy ők jórészt abból a borravalóból élnek, amit a számaik alatt kapnak a vendégektől. Ezért alapelvárás, hogy akik a színpad mellett ülnek, folyamatosan szórják nekik a pénzt. Azok, akik nem így tesznek, valószínűleg náluk sokkal bőkezűbb vendégektől veszik el a helyet. Annak azonban, aki nem fukarkodik, az extra szórakozás jár az extra borravalóért.

Hogy hol, és hogyan szabad megérinteni egy táncosnőt, azt a legokosabb tőle megkérdezni.

A válasz sok mindenen múlhat, így a lány alapbeállítódásán, az aznapi hangulatán, és persze azon is, hogy mennyire szimpatikus neki a vendég. Mindez csak a privát öltáncokra érvényes, a színpadon műsort adó lányokat tilos megérinteni.

A táncosnők mindegyike utálja, ha egy férfi azzal fitogtatja az erejét, hogy hatalmasakat sóz a szám közben hátsójukra. Egyikük elárulta, hogy a privát öltáncok során a női vendégek általában sokkal többet engednek meg maguknak, mint a férfiak.

A fétisekkel kapcsolatban ugyanaz az aranyszabály érvényes, mint az érintéseknél. Illik megkérdezni a táncosnőt, hogy nem bánja-e, mielőtt valaki lehúzná a cipőjét, és szagolgatni kezdené a lábát. A lányok elmondták, hogy a sztriptízbárokban sok fura ember fordul meg, például olyanok, akiket a hónaljszaglászás indít be. Az ilyesmivel általában nincs gond, és ha nem valami szörnyűségről van szó, némi pluszpénzért szívesen teljesítik a bizarr kívánságokat is.

Az egyik táncosnő elmondta, vele nem egyszer előfordult már, hogy elélvezett a férfi, akinek öltáncot adott. Azt mondja, ez akkor tud rettenetesen kellemetlen lenni, ha az illető melegítőben van, amin átüt a nedvesség.

Az összes lány szerint a szakma legelviselhetetlenebb velejárói a hangos kritikák, a durva, negatív megjegyzések, vagy a megvetően hozzájuk vágott pénz. Azt mondják, az alapvető tisztelet, amit minden ember megérdemel, nekik is kijár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik