Élet-Stílus

Groteszk mestermű a konyhájában denevért üldöző ír apa videója

Gyakran előfordul, hogy egy este denevér téved a lakába, és majdnem biztos, hogy az ott élő emberek ilyenkor halálra rémülnek, és fogalmuk sincs róla, hogy mit kellene tenniük. Pontosan ez történt az Írországban élő Fleming családdal is.

Az apa, Derry vállalta magára a feladatot, hogy egy törölközővel elkapja az állatot, a fia Tadgh pedig videózni kezdett, és közvetíteni az eseményeket. Nem is tudjuk eldönteni, hogy melyik a legviccesebb rész: az, amikor a fiú észreveszi, hogy a nagy izgalomtól bepisilt a család új kutyája, vagy az, amikor a srác rászól az anyjára, hogy egy ajtó mögött rejtőzve nem tud segíteni, majd ő maga is azonnal elrejtőzik egy ajtó mögé.

Az akció sikerült, a denevér szerencsére sérülés nélkül megúszta. Pedig az azóta csak Bat Dad néven ismert Derry nem a legjobb megoldást választotta, akár meg is ölhette volna a törékeny, teljesen ártalmatlan, sőt, a rovarok pusztításával rengeteg hasznot hajtó denevért.

Ilyen esetekben a legjobb az, ha lekapcsoljuk a villanyokat és kinyitjuk az összes ablakot, az állat hamar meg fogja találni a kifelé vezető utat.

(via: The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik