Élet-Stílus

Az apuka szörnyű bosszút eszelt ki, hogy megleckéztesse a munka közben alvó bébiszittert

A Mirror posztolta azt a beszélgetést, amely egy dühös apuka és egy teljesen összeomlott bébiszitter között zajlott le. A meg nem nevezett férfi egy fiatal lányra bízta az egyik gyermekét, ám az apának vissza kellett szaladnia a lakásba valamiért, amikor megtalálta Sarah-t (a bébiszittert) a kanapén, aki ahelyett, hogy vigyázott volna a rábízott kisfiúra, inkább aludt egy nagyot.

Az apa ekkor szörnyű bosszút eszelt ki, elvitte a gyereket magával, majd üzenetet írt a lánynak, hogy minden rendben van-e otthon.

A férfi két órát várt, nem lehet tudni, hogy addig aludt-e Sarah, vagy pedig már hamarabb észrevette, hogy eltűnt a kisfiú. Amikor az apa írt a lánynak, ő mindenáron azt szerette volna, ha a férfi felhívja, mert állítása szerint nem telefontéma, hogy merre van a rábízott kisfiú.

Mirror

A történetbe már később bekapcsolódott a rendőrség, pontosabban az, hogy az apuka azt szerette volna, ha a lány rendőrt hív, aki állítása szerint megtette, de

nem vették fel a telefont.

A lány kínlódását aztán megunta az apa, aki elmondta a lánynak, hogy még délelőtt elvitte magával a gyereket, de azt szeretné, ha mire hazaérnek, eltűnne a házból, és természetesen ki van rúgva azonnal. A férfi még azzal is fenyegetőzik az üzenetváltás végén, hogy rendőrökkel tér haza, amiért ennyire hanyagul végezte a munkáját.

Szerintetek igaza van az apukának, vagy kicsit túl lett reagálva a dolog?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik