Élet-Stílus

Három kínos pillanat a vasárnapi VMA-ről

27-én vasárnap rendezték az idei Video Music Awards-ot, ahol Pink olyan köszönőbeszédet mondott, hogy mi is írtunk róla. Történt azonban sok más is az egyébként közepesen unalmas estén, mutatjuk is, mik.

Pink megható beszédet mondott a VMA-n
„Fogjuk a kavicsot, a kagylót és gyöngyöt csinálunk belőle."

Kimaradhatott volna #1: Katy Perry monológja

Az este házigazdája Katy Perry volt, akinek bár a klipjei azt mutatják, van humorérzéke, és nem veszi magát túl komolyan, ez élőben nem derült ki. A viccei elültek, ráadásul – az Egyesült Államok jelenlegi helyzetét tekintve – annyira nem is voltak helyénvalóak.

Kimaradhatott volna #2: Poénkodás a Fyre Fesztivállal

Igen, a Fyre Fesztivál elképesztően aljára sikeredett, mi is megírtuk, viszont azóta kereken négy hónap telt el, így simán lehetett volna bőven találni más olyan dolgot, amin lehet nevetni és aktuálisabb.

Topmodellek helyett menekültszállás: megúszhatja a katasztrófába fulladt luxyfesztivál szervezője
A Bahamákon szervezett Fyre Fesztivált úgy hirdették, mint a résztvevők életét megváltoztató luxusélményt, ám a vendégek és a befektetők is koppantak.

Kimaradhatott volna #3: Lorde produkciója

Az énekesnő nem tehetett róla, hogy influenzás lett, és emiatt nagyjából hangja sem volt, de benne és a szervezőkben is lehetett volna annyi, hogy készülnek egy B-tervvel. Egy olyannal, aminek nem az a vége, hogy a háttérben szól a Homemade Dynamite című száma, ő pedig táncol.

Kiemelt kép: Getty Images/Anthony Harvey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik