Élet-Stílus

Elképesztő divattrend hódít: a hullámos szemöldök

Kissé megőrültek a világ legmenőbb beautybolggerei és -volggerei, vagyis azok a fiatal nők, akik közösségi csatornáikon a trendet diktálják. Hullámos szemöldököket gyártanak maguknak. Nem tudni, hogy a mindennapokon is vállalják-e így az arcukat, vagy csak a kameráik előtt, de az biztos, hogy a fura jelenség rohamtempóban terjed.

Az első szemöldökhullámosító a magát átváltozóművésznek tartó sminkmester, Promise Tamang volt, akinek az Instagramon egymillió, míg a YouTube-on több mint négy és félmillió követője van. Azt mondja, a részéről csak egy játékos kísérlet volt az egész. Látott egy fotót, amelyiken Photoshoppal hullámosították a modell szemöldökét, és ő ki akarta próbálni, hogy meg tudja-e csinálni a valóságban. A Popsugarnak elárulta, hogyan is csinálta.

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on Aug 21, 2017 at 2:41pm PDT

Lemosható hobbiragasztóval teljesen lesimította a szemöldökeit, majd alapozóval és púderrel teljesen eltüntette őket, aztán fekete gél és szemöldökkenőcs keverékével rajzolta meg a hullámos íveket.

A közösségi csatornák stílusteremtői pedig nem csak követik a trendet, de alaposan fel is dobják, a legtöbbször őrületesen színes sminkkombinációkkal.

A post shared by hannah lyne (@hannahdoesmakeupp) on Aug 19, 2017 at 12:27pm PDT

Nem vagyunk biztosak benne, hogy a hullámos szemöldökök megjelennek-e majd az utcán is, vagy csak a képernyőkön találkozunk majd velük, és abban sem, hogyan reagálnánk, ha egy nő ilyenekkel a szemei fölött jönne velünk szembe.

Nektek bejön a stílus? Esetleg be is vállalnátok? Írjátok meg hozzászólásban!

(via The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik