Élet-Stílus

Saját sorozatot kap Fiona, a koraszülött vízilóbébi

Fiona, az imádnivaló vízilóbébi inspiráló története a születése pillanatában kezdődött, január 24-én, a Cincinnati Állatkertben. Az ideálisnál hat héttel korábban jött világra, így csak a csodának köszönheti, hogy életben maradt.

A csoda ebben az esetben azonban nem fura véletlenek sorozatát jelenti, hanem rengeteg küzdelmet, kitartást, szeretetet, reményt és odafigyelést. Fiona két hetesen tudott először lábra állni, aztán egy hónappal később sétált be először egyedül a medencéjébe, majd júliusban csatlakozhatott szüleihez, Bibihez és Henryhez. A minap, amikor egész Amerikát a teljes napfogyatkozás tartotta lázban, Fiona gondozói az írták kis védencükről, hogy hamarosan olyan erős és nagy lesz majd, hogy ő egyedül is kitakarhatja majd a napot.

Az állatkert végig tudósított Fiona fejlődésének útjáról, a kis víziló pedig közben tömegek szívébe lopta be magát. Nem csoda, hogy az állatkert úgy döntött, Fiona önálló sorozatot kap, melynek epizódjait élő videókban mutatják majd be a vízilovacska saját Facebook-oldalán. Az első epizód augusztus 29-én lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy pontosabban mikor.

(via Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik