Élet-Stílus

Elvitték a rendőrök egy idős néni kutyáját, mert a csomagkézbesítő azt állította, hogy az állat az életére tört

Egy idős, 73 éves londoni hölgytől a rendőrség azért vette el az egyetlen társát, a 10 éves Alfie-t, mert a pehelysúlyú yorkshire terrier egy csomagkézbesítővel súlyos konfliktusba keveredett.

Legalábbis ezt állította a “sértett”, akit az eset után kórházba is kellett szállítani.

A beszámolókból kiderült, hogy amikor a kézbesítő meglátta, hogy a kutya felé szalad ordítani és pánikolni kezdett, mintha egy félmázsás fenevad kergetné. A zajra még a szomszédok is kijöttek, mivel a férfi akkora lármát csapott, hogy azt hitték, valakinek az életére törtek.

A csomagkézbesítő a rohanás miatt elesett, majd végig az ordította, hogy

meg fog ölni engem!

A szomszédok, akik jól ismerik az idős hölgy kutyáját, egyszerűen felvették Alfie-t, aki valószínűleg egyáltalán nem akarta bántani a férfit, csak kergetni akarta kicsit.

A kutya gazdája is megszólalt az eset kapcsán:

Egy kis karcolás volt az áldozaton, nem is vérzett, de ragaszkodott hozzá, hogy bevigyék a kórházba.

A bizarr eset után a nő lakásánál rendőrök jelentek meg, akik elvették tőle a kutyáját. A csomagkézbesítő valószínűleg jelenette a támadást a rendőrségen, emiatt a hatóságoknak el kellett vinniük a veszélyes állatot.

Alfie már kiskutya kora óta velem van, biztos nagyon fél, mert még soha nem volt kennelben, de nem kapok semmilyen választ a rendőröktől, hogy mi van vele.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a helyi rendőrség is, ahol elismerték, hogy az említett napon, reggel 8:08-kor egy kutyát el kellett szállítani, mert túl agresszív volt. A szóvivő azt is elárulta, hogy ha bebizonyosodik az állatról, hogy agresszív, akár el is altathatják.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik