Élet-Stílus

A szoptatás szabadságáért küzd a világ legszexisebb anyukája

Ferenczi Ildikó, vagy ahogy a legtöbben ismerik, „Spicy Lil Pepper” azt mondja, az anyaság szebbé tette. A magyar származású, kanadai modell és színésznő, akit a világ legszexisebb anyukájának választottak, a szoptatás szabadságáért küzd – írja a brit Mirror.

A húszas évei végei járó Ildikót a magyar rajongók leginkább a Superman fiatal éveit feldolgozó, Smallville című sorozatból ismerhetik. Pályáját igen fiatalon, 3 éves korában kezdte egy vancouveri csárdás tánccsoportban. Az élénk kislány ekkoriban kapta a magyar származására utaló becenevét (Spicy Lil Pepper – Kicsi Erős Paprika), amit ma is használ a közösségi médiában.

;

A ma már Kaliforniában élő Ildikó 16 hónapja adott életet kisfiának, Danielnek, akit a rajongásig imád. A fitneszmániás modell senkit sem lepett meg azzal, hogy a szülés után néhány héttel már a Palyboyban pózolt, azon azonban sokan meghökkennek, amikor Ildikó elkezdett szoptatás közben készült fotókat posztolni magáról. Sőt, többen támadták is, mert a képek közül néhány nyilvános helyeken készült.

;

„Engem nem érdekel, mit gondolnak mások, de határozottan úgy érzem, hogy senkinek sem kellene félnie attól, hogy nyilvánosan szoptasson. Ez nem róluk, vagy rólam szól, csak arról, hogy a fiam megkaphassa a megfelelő táplálékot, amikor csak szüksége van rá. A babák szervezete pontosan jelzi az igényeit, és ez bárhol, bármikor megtörténhet” – mondja Ildikó.

A színésznő minden nőt arra bátorít, hogy vágjon neki az anyaság csodálatos utazásának. Azt mondja, őt sokan le akarták beszélni a gyermekvállalásról, azzal riogatták, hogy a gyermeke tönkreteszi majd a testét és a karrierjét. Ő azonban nem hallgatott senkire, mert mint mondja, ő az a fajta nő, aki mindent akar egyszerre: karriert, családot, sikert, fitt és egészséges életet.

„A fiam a legnagyobb áldás, nemhogy nem ment tönkre az életem, de úgy érzem, most kezdődött el csak igazán. Minden tekintetben szexisebbnek érzem magam, mint valaha. Soha nem gondoltam, hogy ezt fogom érezni, de így van. A női test minden formában és méretben gyönyörű, de hogy mennyire, azt csak az anyaság mutatja meg igazán. Korábban azt gondoltam igazi Wonder Woman vagyok, de miután egy kis emberi lény jött létre belőlem, az teljesen új szintre emelt mindent.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik