Élet-Stílus

Csaknem 3,5 millió forintnak megfelelő összegért élő szexbabát csinált magából egy anyuka

Cindy Moore elképesztő mennyiségű műtéten esett át az elmúlt időszakban. Havonta alakították a haját, a száját és a melleit, hogy eléjre az általa tökéletesnek gondolt kinézetet.

Az extrén átalakulás nem volt olcsó mulatság: Moore összesen több mint 3,3 millió forintnak megfelelő összeget, vagyis kereken 10 ezer fontot költött.

A 31 éves Manchester közelében, Salfordban élő nő elmondása szerint ígyis szerencsés, mert a bőre miatt nincs szüksége botoxra.

Csaknem 3,5 millió forintnak megfelelő összegért élő szexbabát csinált magából egy anyuka 1
Fotó: Metro/Ross Parry

Moore állítása szerint már fiatal kora óta érdeklődött az extrém, kamu kinézetek iránt, de csak akkor szánta el magát igazán, amikor kiderült: a két gyermekének az apja félrelépett, megcsalta őt. A nő az átalakulás előtt szakított a párjával, így szinglin vághatott neki az élő szexbaba létnek.

Moore elmondta, hogy először 19 évesen találkoztak az exével, amikor hasonlóan nézett ki, mint a műtétek után, csak persze nem ennyire extrémen. A nő két gyerek után nem tudta tartani a korábbi alakját, Cindy szerint a férje emiatt csalta meg. Az extrém külsővel egyértelműen a korábbi barátját akarja féltékennyé tenni, de valójában új életet is szeretne kezdeni.

Ti mit szóltok az anyuka új kinézetéhez?

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik