Élet-Stílus

A legfurább szexuális fétis: akik a lufira izgulnak

Van, aki csak nyomogatja, másnak a kipukkadás okoz élvezetet.

Érdekes tudományos összeállítást készített a Vice egy különleges embercsoportról. A film a loonereket mutatja be: ők azok, akik szexuálisan vonzódnak a lufikhoz. Izgatja őket a léggömbök tapintása, anyaga, formálhatósága, illata. És van, aki számára a lufi kipukkadása okoz gyönyört (ők a popperek).

A riportban megszólaló 28 éves Marc például 11 éves korában vette észre, hogy vonzódik a lufikhoz – de nem úgy, mint a többi kisgyerek.

Az, hogy deformálódik, amikor hozzáérek, taposok rajta vagy nyomogatom, arról szól, hogy uralkodom felette”

– meséli az arcát nem vállaló lufikedvelő.

Partnere ugyan nem izgul fel a lufiktól, de nem zavarja Marc fura érdeklődése. Egy-egy alkalommal 2-3 lufit használ el. A videóban azonban egy kész orgiában lehet része.

A csúcsot maga a durranás jelenti

Egy szaklapból idézünk: „Lufifüggõk szerint a dolog pikantériáját a lufi tűrőképessége adja, vagyis, hogy mikor pukkan szét a darab. Az érzés egyfajta türelemjáték, amikor a csúcsot maga a durranás jelenti. Néhányan kivárják, míg a lufi magától durran szét, míg mások besegítenek valamilyen szúrós tárggyal (tűsarok, tű, cigi), és a gyönyör tetőfokán durrantják szét a színes darabot, de különösen nők a lufikon lovagolva várják meg a durranást. Ha a lufi megsemmisülése túl korán vagy rosszul sül el, a lufifüggő gyönyöre is elmarad.”

Ezt pedig egy magyar fórumozó írja: „Én csak a 26-osokat és 28-asokat szeretem. Meg az állat figurás lufikat, mint az elefánt, kacsa, hernyó, mickey, nyuszi. Hú, utóbbit de utálom felfújni. Rengeteget kell vele küzdeni, ha azt akarom, hogy szép formás legyen.”

A szintén megszólaló Ethannek viszont a lufi kidurranása okoz élvezetet – pontosabban az a bizonytalanság, hogy nem tudhatja, mikor történik meg a pukkanás. Számára a pornófilm megfelelői a lufifújó nőket bemutató alkotások.

Ha az alább látható videóból – például azért, mert a témával foglalkozó riporter akár Borat és a Waczak szálló Manueljének szerelemgyereke is lehetne –  bárki azt gondolná, hogy csak paródiáról van szó, nagyon tévedne. Pusztán szakmai érdeklődésből rákerestünk a témára a megfelelő pornóoldalakon, és bizony nagyon is élő, virágzó szubkultúra jeleit véltük felfedezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik