Élet-Stílus

Pornóoldal mentheti meg a Netflix kukázott sorozatát

Mégis folytatódhat a különleges Sense8, amelynek a jövőben egy felnőttfilmes site adna otthont.

Júniusban sok előfizetőjét sokkolta azzal a Netflix, hogy bejelentette: két évad után nem folytatódik tovább az egyik legkülönlegesebb sorozatuk, a Sense8, melyet a Mátrix-trilógiával befutott Wachowski tesók készítenek.

Az elkaszálás bejelentése óta úgy lehetett tudni, hogy lezárásképpen készül még egy kétórás film a sorozathoz, de aztán annyi, nem lesz többé Sense8. Most viszont úgy tűnik, megmenekülhet és még minimum egy, vagy akár több évadot is kaphat a széria, melyért

bejelentkezett az xHamster nevű internetes pornóoldal, mondván szívesen átvennék és futtatnák a halálra ítélt produkciót.

Nagy csodálói vagyunk a sorozatnak és a rajongóink közül is rengetegen azok. Nyilvánvalóan nekünk és a Wachowski testvéreknek is óriási lépés lenne ez, már csak a logisztika miatt is. Itt nem pusztán csak hálózatváltásról van szó, hanem a sorozat tálalásáról is, következésképp arról, hogyan készülne tovább és milyen lenne a későbbiekben.

– írta az oldal hivatalos közleményében, melyet a merész ötlettel kapcsolatban adtak ki.

Miután még friss a dolog, így egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e valami a “költözéséből”, mindenesetre már felvették egymással a kapcsolatot a felek. Jó kérdés, hogy mit szól a dologhoz a Netflix, amely feltehetően annak ellenére sem válna meg szívesen a Sense8 jogaitól, hogy egyébként már nem tervez vele semmit.

Felmerül a kérdés, hogy miért érdekelhet egy pornóoldalt egy sci-fi sorozat? Nos azért, mert a Sense8 nyolc figuráról szól, akik emberi témákhoz fűződő különleges képességekkel rendelkeznek, mint a szerelem, a vágyódás, a nemiség és (természetesen) a szex. Márpedig ezek közül az utóbbiból sem szenved hiányt a sorozat, amely ennek nyomán (a túlélés érdekében) akár még az xHamsteren is elférne.

Forrás: Indiewire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik