Élet-Stílus

Neten panaszkodik a menyasszony: olcsónak találja a félmilliós gyűrűt

Sokat keres a férfi, drágább és nagyobb ékszert is vehetett volna.

Rendkívül csalódottságáról számolt be egy (user1500208833 felhasználónevű) angol nő a Mumsnet nevű szülői portálon. A hölgy arról írt, hogy párja megkérte a kezét, átadta neki az eljegyzési gyűrűt, ám ő finoman szólva nem volt elégedett az ékszerrel.

Fehérarany gyűrű volt, gyémánt kővel, ezzel önmagában nem lett volna gond, csak hát

a nő nagyobbra számított.

Panaszos bejegyzésében azt írja, az első szó, ami a gyűrűről eszébe jutott, hogy „kicsi”. A másik problémája az volt, hogy amikor megnézte a számlát, észrevette, hogy a gyűrű

mindössze 1300 fontba (434 ezer forint) került.

Márpedig az ő jövendőbelije közel hat számjegyű összeget visz haza havonta, így a nő szerint ennél jóval drágább ékszer dukált volna egy ilyen jelentős eseményre. És hát, ugye, az is jó lett volna, ha együtt választják ki. De így sajnos nem tudta megkedvelni a gyűrűt, amit pedig neki kell majd viselnie élete végéig.

Csalódottságát természetesen a jövendőbeli férjével is azonnal megosztotta. A kifakadást követően a férfi egyik munkatársa azt mondta, hogy ha a nő a gyűrű miatt panaszkodik, akkor nem hozzá való.

Hogy user1500208833 mire számított, amikor ezeket a panaszos sorokat megírta, nem tudjuk, de az biztos, hogy nem teszi zsebre, amit a kommentelőktől kapott.

A legenyhébb hozzászólás az volt, hogy a férfi munkatársának tökéletesen igaza volt. De idézünk egy keményebb kommentet is:

Szent szar! Ez most komoly, vagy csak trollkodsz? Mit szeretnél? Hozzámenni a párodhoz, vagy egy k*rva gyűrűt? 1300 pénz a legtöbb embernek hatalmas összeg (leszarom, hogy a párod mennyit keres), és a leírtak alapján úgy tűnik, te a világon a legszörnyűbb ember lehetsz. Remélem, ki fog dobni a párod.”

Abban azért néhányan egyetértettek a bejegyzés szerzőjével, hogy együtt is kiválaszthatták volna a gyűrűt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik