Élet-Stílus

Elképesztő koszorúslány-válogatást tart egy menyasszony

Sok lány álmodozik tiniként arról, hogy egy napon majd menyasszony, de mindenek előtt koszorúslány lesz. Utóbbi szerep is kiváltságos: jut egy pici a nap főszereplőjének kijáró figyelemből, hogy nem kell férjhez menni. Épp ezért a menyasszonyok a hozzájuk legközelebb álló lányokat szokták felkérni szerepre.

Nem úgy az a menyasszony, akinek fura tervéről a testvére számolt be a Redditen.

„Az önimádó nővérem árverést hirdetett lehetséges jelölteknek, hogy versenyezzenek egymással a koszorúslányi helyekért” – írja. Mindez azt jelenti, hogy azok tündökölhetnek majd a nő mellett, akik a legtöbb pénzt ígérik cserébe. A befolyó összeg, elvileg az esküvő költségének egy részét fogja fedezni.

A testvér leírta, hogy annyira azért nincs meglepve, hiszen jellemző a nővérére, hogy csak a gazdag emberek társaságát keresi: „vagyis olyan emberekét, akiknek gazdag a családjuk, hiszen ezek a húszas éveikben járó lányok még életükben nem dolgoztak, legfeljebb a szüleik befektetési cégeinél.”

Az azóta törölt poszt szerzője próbált a testvére lelkére beszélni. Elmondta neki, hogy már csak azért is butaság amit csinál, mert a nyertes licitálóknak elvárásaik lesznek, ha már egyszer fizettek, így főszereplőből könnyen a vendégeit kiszolgálni kényszerülő házigazdává válhat élete nagy napján. A menyasszony azonban nem hallgatott rá, sőt!

A két lány anyja ráripakodott az aggályoskodó lányára, hogy jobban tenné, ha inkább elkezdene licitálni, mert nem teheti meg a nővérével, hogy nem követ el mindent azért, hogy koszorúslány lehessen az esküvőjén.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik