Élet-Stílus

Hetekkel a férje halála után már a sógora karjaiban vigasztalódott a fiatal özvegy

A kanapén, álmában halt meg Ashlee Murell férje, Michael még májusban, egy veszekedés után. A 33 éves nő azt mondja, soha sem fogja tudni megbocsátani magának, hogy haragosak voltak az utolsó szavak, amiket utoljára váltottak egymással. Különösen, hogy kiderült, az asszony egy félreértés miatt zárta ki aznap éjjel a hálószobából a férjét, akivel hét éve házasodtak össze.

Ashlee és volt férje, Michael (fotó: Facebook)

Ashlee azért volt dühös, mert a férje túl sokat dolgozott abban az időszakban a saját szőnyegtisztító vállalkozásában. A férfi a halála előtti napon egy tizenhat órás műszakot teljesített, mielőtt késő este hazaért. Kiderült, azért vállalta a rengeteg túlórát, mert el akarta vinni a feleségét egy prágai álomutazásra a házassági évfordulójukon.

A nő azt mondja, szörnyen érezte magát Michael halála után. Televolt önváddal, és lelkiismeretfurdalással. Mindez azonban nem akadályozta meg abban, hogy néhány héttel a temetés után viszonyba kezdjen elhunyt férje testvérével, Chrissel.

A pár először tagadta a viszonyt. A családnak azt mondták, csak megjátsszák az egészet, mert Ashley három kicsi gyermekének könnyebb így feldolgozni apjuk halálát. Hamarosan rájöttek azonban, hogy nem sok értelme van tagadni a nyilvánvalót.

Ashlee és új szerelme, Chris (Fotó: Facebook)

„Közel kerültünk egymáshoz, és egymásba szerettünk. Nem terveztük így, de megtörtént, és most minden annyira helyesnek tűnik. Soha nem fogom elfelejteni a gyönyörű férjemet, de az élet túl rövid ahhoz, hogy visszautasítsuk a boldogságot” – mondta nő.

Murellék azonban egy kisvárosban, az Anglia déli részén fekvő, mindössze 14 ezer lakosú Wellingtonban élnek, így nem csak az elhunyt férj, vagyis az új szerető családja akadt kis a viszony miatt, de beindult a gyilkos pletyka is. Névtelen gyalázkodók kezdték el üzenetekkel bombázni Ashleet. Voltak, akik azt írták, el kellene venni tőle a gyerekeit, más megölte volna őt és Christ is, és egyre többen suttogták, hogy valójában ők ketten ölték meg Michaelt.

Miután elterjedt a közösségi portálokon, Ashlee Murell története a bulvárlapokban is megjelent. A nő azt mondja, belátja, hogy óriási hibát követett el, ezért szakított Chrissel. Volt férjétől pedig egy nyilvános Facebook-posztban vett végső búcsút.

„Mindig a szívemben foglak őrizni Mikey, tudom, hogy hibáztam, de megígérem, hogy amikor eljön az idő, hozzád fogok hazatérni. Elmondhatatlanul hiányzol!”

Kiemelt képünk illusztráció!

(via: The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik