Élet-Stílus

Rosszul lettek, akik megtudták, hogy milyen titkos hozzávalót használt egy anya a sütjéhez

Nem érti egy kisgyermekes anya, hogy miért van mindenki kiakadva, akivel megosztja egy iskolai vásárra készített sütijének történetét, amihez egy „titkos” összetevőt is használt. A posztja több helyen is felbukkant a Facebookon és mindenütt óriási indulatokat generált.

Az amerikai anyukákat közösségeként működő Sanctimommy nevű csoportban közzétett bejegyzésben az ismeretlen anya azt írja, hogy brownie-t sütött egy iskolai vásárra, amikor észrevette, hogy elfogyott tej. A boltba már nem volt idő elszaladni, így aztán nem sokáig habozott: a saját anyatejéből pótolta a hiányzó mennyiséget.

„Gondoltam nem nagy ügy, néhány kölyökre amúgy is ráfér a tápanyag, hogy őszinte legyek” – fejteti ki. Aztán teljesen megdöbbenve meséli, hogy az egyik anyuka rájött a trükkre, és totál kiakadt.

A poszton azóta közel ezer hozzászólás, és majdnem ugyanannyi megosztás van. A legtöbben humorosan reagálják fel sztorit, de azért bőven vannak azok is, megpróbálják elmagyarázni az ismeretlen anyának, hogy örülhet nem lesz rendőrségi ügy a sütijéből, mert anyatejet tenni egy ételbe ugyanolyan, minta beleköpött vagy belevizelt volna.

(via The Province)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik