Élet-Stílus

Megoperálták a gigantikus heréjű férfit

Járni és öltözködni sem tudott a hatalmas szerv miatt.

Forence Owiti Opiyo heréin 2006-ban elkezdett nőni egy ciszta. A kenyai férfi először nem foglalkozott a hólyagméretű duzzanattal, egy évvel később műtéten esett át, de a csomó növekedése nem állt meg.

A ciszta később akkorára nőtt, hogy elkezdte zavarni a járásban, és az iskolát is ott kellett hagynia, mivel nem tudott nadrágot viselni.

Forence suszterként kezdett el dolgozni, hogy gyűjtsön egy kis pénzt, de a műtéthez szükséges összeget nem sikerült cipők javítgatásával előteremtenie. Időközben gigantikusra nőtt heréiről szomszédja készített egy fotót, a képet feltöltötte a Facebookra a kéréssel, hogy támogassák Forence Owiti Opiyo műtétjét – így sikerült kalapozni annyit, hogy sor kerülhessen az operációra.

A 21 éves férfi két műtéten esett át: az első során eltávolították a cisztát és csökkentették az óriási méretet, a másodikkal pedig helyrehozták a pénisz eldeformálódott alakját.

Forence Owiti Opiyo nagyon boldog, hiszen az orvosok szerint nemcsak a szexuális életre áll készen, de újdonsült heréje már gyereknemzésre is alkalmas.

(Vigyázat: az alábbi videó a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmazhat!)

Kiemelt fotó: Facebook/FirstMagazine

Ajánlott videó

Olvasói sztorik