Élet-Stílus

Kiposztolta saját melleit a netre egy nő, mert férje pornót nézett

Csodálatosan kezelt házassági konfliktusok című műsorunk következik. Egy kétségbeesett feleség az internet bölcs népéhez fordult iránymutatásért egy igen kényes témában – mi pedig “legszebb öröm a káröröm” jeligére remekül szórakozunk mindezen. A nő, aki seperhine16 felhasználónéven posztolta ki történetét a mumsnet.com nevű gyereknevelési fórumra, komikus adok-kapokba bonyolódott szeretett férjével.

A dolog ott indult, hogy hősnőnk felfedezte, hogy férjura rendszeres látogatója a GoneWild – kb. “Megvadult” – nevű szubreddit-oldalnak, ahová a felhasználó nők saját meztelen képeiket töltik fel.

Előrehaladott terhesen eléggé mélyen voltam, depressziós voltam és nem volt semmi önbizalmam. Korábbi beszélgetéseinkben a férjem biztosított, hogy ő nem az a típus, aki pornót néz, olyannyira ellenezte a pornót, hogy dühös lett már attól is, hogy rákérdeztem, hogy nézett-e valaha ilyesmit. Így aztán megegyeztünk, hogy a pornónak nincs helye a házasságunkban. Ez hatott rám a legerősebben, amikor rájöttem, hogy mi történt, hogy ennyire jól hazudik, ami miatt komoly bizalmi problémáim lettek felé, azóta is ezzel küzdök.

A dolog eddig is komikus kissé – “megegyeztünk, hogy a pornónak nincs helye a házasságunkban”, WTF? – ám az igazi buli csak ez után kezdődött: miután hónapokig kínozta magát a dologgal, a  nő felfedezte a GoneWild 30 feletti nőkről szóló verzióját, és olyan mérges volt a férjére a hazugság miatt, hogy dühében feltöltött oda egy fotót a saját meztelen melleiről. Ami aztán az események nem várt láncolatát indította el.

Amíg fenn volt a fotóm, üzeneteket és upvote-okat kaptam, és bár végtelenül kényelmetlen érzés volt, hogy egy olyan fotó van rólam a neten, hízelgő is volt a figyelem, jót tett az önbizalmamnak. Végül leszedtem a képet, mivel a férjem teljesen bekattant, azt mondta, amit én tettem, az sokkal rosszabb, mint az, hogy ő ki tudja, mióta ugyanazon a pornóoldalon nézegette idegen nők fotóit, és hazudott nekem róla.

A nő azzal zárta posztját, hogy tudja, hogy a szemet szemért elv elég egészségtelen egy házasságban, és nagyon bánja is a dolgot, majd megkérdezte, a fórumozók szerint kinek van igaza, valóban olyan rendkívüli, amit tett, mint ahogy a férje beállítja? A válaszok vegyesek, van, aki szerint a hipokrata férj jó leckét kapott, mások leginkább lehülyézték a nőt.

A véleményalkotást innen mi is átadnánk a kedves olvasónak. Kinek van igaza? Vagy mindenki hülye?

via SomeLove

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik