Élet-Stílus

Villám csapott egy esküvőn az örömapába

24.hu
24.hu

2017. 07. 12. 11:49

Az örömapa éppen azt ecsetelte a vőlegénynek, hogy mennyire szerencsés, amiért feleségül veheti a lányát, amikor villámcsapás érte. A férfi kezében hatalmasat dörrent a mikrofon, és vakító villanás látszott. Az összes vendég sikítva ugrott fel a helyéről, hogy menedéket keressen.

A New Brunswick-i Woodstockban élő JP Nadeau azt mondja, egy pillanatra látta, ahogy a mikrofon kábelén végigfut az elektromosság, majd azonnal érezte, ahogy sokkoló zsibbadás árasztja el a testét. Bár a férfi rettenetesen megijedt, nem történt komolyabb baja.

Nadeau lányának esküvőjét a családi ház hátsó kertjében tartották.

„Annyira fülledt volt az idő, hogy az összes vendég kezdte nagyon kellemetlenül érezni magát ünneplőben. Amikor a vőlegény apja átadta a mikrofont, gondoltam is, hogy tényleg csak néhány szót fogok mondani, de még az első mondatot sem tudtam befejezni, amikor jött dörrenés” – emlékszik vissza a történtekre a szerencsés örömapa.

A villámlást özönvízszerű, de gyors felhőszakadás követte, aztán kitisztult az ég és a lagzi további része gond nélkül lezajlott. Azt leszámítva, hogy az örömapa kissé elvonta az ifjú párnak kijáró figyelmet.

„Mindenki odajött és kérdezgették mit éreztem, azt mondogatták mennyire szerencsés vagyok, hogy túléltem” – mesélte Nadeau, majd elárulta, hogy amint visszanyerte a lélekjelenlétét, azt ellenőrizte, hogy a keze rendben van-e.

„Zongorista vagyok és játszani akarok. Az nem érdekel, ha meghalok, de játszani akarok.”

(CTV News)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.