Élet-Stílus

“Soha nem fogok emberi kapcsolatba kezdeni, azt akarom, hogy vele temessenek el a sírba”

Masayuki Ozaki házasságában egy idő után már nem volt annyi csillogás és varázslat mint annak idején. A japán férfi ekkor a sok kiábránduló férjhez hasonlóan új kapcsolatba kezdett. Ozaki esete azonban annyiban más, hogy

itt a harmadik fél nem egy korábbi barátnő, egy kolléga, vagy egy prostituált lett, hanem egy szexbaba.

“Soha nem fogok emberi kapcsolatba kezdeni, azt akarom, hogy vele temessenek el a sírba” 1
Kép: NY Post/ The Sun

Masayuki Ozaki most együtt él a párjával, a hihetetlenül élethű szilikonbabával, Mayuval. A pár egy fedél alatt lakik a férfi feleségével és a tinédzser lányával. Ez eleinte okozott feszültségeket, de ma már a lakásban elszeparálva él az anya és a lánya, valamint Ozaki és a barátnője. A férfi szerint házassága akkor romlott el véglegesen, amikor megszületett a kislányuk.

A szülés után már egyáltalán nem szexeltünk, ekkor valamiféle mély magány tört rám.

Emlékszik vissza a 45 éves Ozaki, aki felidézte azt a mesés pillanatot is, amikor újra rátalált a szerelem.

Rögtön beleszerettem Mayuba, amikor megláttam őt a kirakatban, mondhatjuk, hogy szerelem volt első látásra.

A család eleinte vonakodva fogadta az apa új kapcsolatát, de aztán szépen lassan mindenki beletörődött a helyzetbe. A férfi lánya nagyon meglepődött, amikor először meglátta a hatalmas babát, amiről csak később derült ki, hogy nem egy túlméretezett Barbie.

“Soha nem fogok emberi kapcsolatba kezdeni, azt akarom, hogy vele temessenek el a sírba” 2
Fotó: NY Post/ The Sun

A lányom ma már elég idős hozzá, hogy néha ő öltöztesse Mayut, akárcsak egy nagy babát – mondja Ozaki, aki egyébként fizikoterapeutaként dolgozik egy helyi egészségügyi centrumban. A férfi saját bevallása szerint sokszor ülteti kerekesszékbe párját, akit ilyenkor szépen felöltöztet, sőt, még ékszereket is ad neki, hogy aztán így rójják a köröket a városban ketten, romantikusan.

“Soha nem fogok emberi kapcsolatba kezdeni, azt akarom, hogy vele temessenek el a sírba” 3
Kép: NY Post/ The Sun

A japán nők hideg szívűek. Amikor egy férfi hazamegy, arra vágyik, hogy nyugodtan, veszekedés nélkül elmondhassa, mi történt vele aznap.

Mondja a legfőbb érvét Ozaki, majd így folytatja:

Ha bármi problémám van, akkor Mayu ott van és meghallgat, mindig számíthatok rá. Szeretem őt és életem végéig vele akarok lenni.

A japán férfi elmondta, hogy többet már nem szeretne emberekkel kapcsolatba kezdeni, azt akarja, hogy az igaz szerelmével, a szilikonból készült Mayuval temessék el a sírba.

NY Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik