Élet-Stílus

Csak egy bicikli kell hozzá, hogy te legyél a legmenőbb a városban

Csak egy bicikli kell hozzá, hogy te legyél a legmenőbb a városban

A biciklizésről a sportos ruhák és az izzadtság jutnak eszedbe? Kilenc fotóval bizonyítjuk be, hogy ha stílusos kiegészítőt keresel, egy bringa a legjobb választás.

Feri

Az úriember szettjére a legtalálóbb, amit mondhatunk: egyszerű, de nagyszerű. Mégis ha jobban megnézzük, muszáj észrevennünk a terepszínű nadrág, a kabát és a napszemüveg tökéletes összhangját. A bicikli pedig felteszi az i-re a pontot.

Fotó: Berecz Valter

 

 

 

 

Zsuzsa és Pöti

Unod a kutyasétáltatást, és úgy érzed, kedvenced szívesen kipróbálna valami izgalmasabbat? A bicikli kosara még arra is alkalmas, hogy kistestű kutyákat szállítsunk benne, így teszi ezt Zsuzsa is, aki még arról is gondoskodott, hogy Pöti igazán színes környezetben utazhasson.

Fotó: Berecz Valter

Dávid

Valószínűleg nem sok mindenkinek kell bemutatnunk a 24.hu egyik videósát, aki a bicikliválasztást sem bízta a véletlenre. A piros bringát biztosan sokan szívesen tekernék, de azért inkább remélik, hogy nem áll meg Dávid mellettük egy-két izzasztó kérdés erejéig.

Fotó: Berecz Valter

 

Anna

Üdítő színfolt a városi közlekedésben ez a sárga bicikli, arról nem is beszélve, hogy Anna szettje is mennyire jól harmonizál vele. Ha a buszon látnád, lehet, fel sem tűnne a stílusos megjelenése, de egy ilyen bringán ülve biztosan sokan felkapják a fejüket miatta.

Fotó: Berecz Valter

 

Zoli

És ki mondta, hogy egy színes bicikli csak lányoknak való? Azonban érdemes jobban szemügyre venni, hiszen nem egy hétköznapi sárga bicajról van szó, a kék nyereg, kormány és lánc azok, amik igazán különlegessé teszik Zoli járművét.

Fotó: Berecz Valter

 

Ivett

A lányok sokszor azzal érvelnek a biciklizés ellen, hogy “dehát így nem vehetek fel szép ruhát” vagy “mindig sportosan kell járnom”. Ivett a legjobb példa arra, hogy egy lány a biciklin ülve is lány, szó sincs arról, hogy le kellene mondani a legcsinosabb ruhadarabjairól.

Fotó: Berecz Valter

 

Áron

Ahogy a nők biciklizhetnek legszebb ruháikban, úgy a férfiaknak sem akadály az öltöny, ha bringázásról van szó. És mivel az elegáns öltözethez nem megy a hátizsák, Áron biciklijéről nem hiányozhat egy váztáska sem, hogy a fontos dolgok mindig kéznél legyenek.

Fotó: Berecz Valter

 

Emese és Kevin

Emese megmutatta a tökéletes bringát, ha már nem csak egy táskát vagy házi kedvencünket kell szállítanunk. Nincs kétség afelől, hogy tucatnyi kisfiú irigyli Kevint, akinek nem csak őrülten jó dolga van ezen a bringán utazva, anyukája stílusa miatt is büszkén feszíthet.

Fotó: Berecz Valter

 

Dávid

Zárásként a 24 másik munkatársa, Dávid mutatja meg, hogyan tud tökéletesen harmonizálni szettje és bringája. A passzoló színek keltette páratlan összhatást nézve a Fjallraven Kanken hátizsák teszi fel az i-re a pontot.

Fotó: Berecz Valter

A bicaj nem csak stílusos kiegészítője a nagyvárosi szetteknek, de olyan társadalmi mozgalom is épül köré, amely igazán nagy dolgokat tud végrehajtani. Ha a biciklisek összefognak, olyan problémák kezeléséhez is hozzá tudnak járulni, mint a gyermekéhezés. A Budapest Bike Maffia és a Cofidis közös programján például 1188 gyerek napi étkezésére gyűlt össze adomány idén májusban.

Olvasói sztorik