Élet-Stílus

Öt év után talált haza egy elveszett cica

Szóhoz sem jutott az angliai Bradninchben élő Daniels család amikor kiderült, hogy a macskájuk, aki még 2012-ben tűnt el, épen és egészségesen előkerült. A Ringo nevű kandúrnak még a londoni olimpia idején veszett nyoma, és úgy tűnik, azóta kóborként élt.

Carolyn Daniels azt mondja, reggel éppen munkába rohant, amikor felhívták egy helyi macskamenhelyről, és közölték vele, hogy mehet Ringóért. Egész nap nagyon izgatott volt, és nem merte elhinni, hogy valóban az ő macskájuk került elő. Munka után a menhelyre ment, és az első pillantásra tudta, hogy tényleg Ringo néz rá a ketrecéből.

Carolyn a lányainak nem is szólt korábban, csak hazaállított a megkerült kandúrral. „Amikor hazaértünk, úgy néztek ki, mintha fejbe vágták volna őket” – mesélte a nő. Láthatóan Ringo is örült a viszontlátásnak, boldogan vette birtokba régi-új otthonát.

Bár nem túl gyakran, előfordul, hogy macskák hosszú évek csavargási után térnek haza: tavaly például egy Caerphillyben élő családhoz tért vissza egy macska, aki hat évvel korábban veszett el.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik