Élet-Stílus

Elvesztette a karját a férfi, akit egy kiskutya harapott meg

A család új tagja, a Harley nevű golden retriever kiskutya harapta meg a 40 éves Michael Cole ujját. A megharapta talán túlzás, a kölyök kicsit felsértette fogaival a gazdija ujját, amikor megpróbált ételt lopni a kezéből.

Ahogy valószínűleg mindenki más tette volna, Cole sem tulajdonított túl sok jelentőséget az ügynek. Másnap azonban, amikor felkelt az egész karja be volt dagadva, közben annyira szédült és hallucinált, hogy alig bírt lábra állni.

Az angliai Christchurch nevű városban élő család orvosért telefonált, ő azonban nem ment ki a házukhoz, egy nővért küldött maga helyett. Bár Michael felesége, Fyona arra kérte a nővért, hogy adjon a férjének antibiotikumot, ő csak hányingercsillapítót adott neki.

Michael állapota azonban rohamosan romlott, úgyhogy mentőt hívtak hozzá. A férfi addigra már annyira rossz állapotban volt, hogy azonnal az intenzív osztályra szállították, ahol két héten át kellett létfenntartó gépeken tartani. Az orvosoknak végül nem volt más választásuk, vállból amputálniuk kellett Michael jobb karját. Kiderült, hogy a férfi vérmérgezést kapott a jelentéktelennek tűnő harapástól.

Michel Cole úgy gondolja, hogy egészségügyi ellátórendszer miatt veszítette el a karját, ezért beperelte az államot. Az ügyvédje, Rebecca Brown, aki számos hasonló ügyön dolgozott már azt mondja, ügyfelének minden esélye megvan arra, hogy kártérítést kapjon.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik