Élet-Stílus

Túl szexi egyenruhája miatt kényszerítettek felmondásra egy nővért

A fiatal thaiföldi nőnek azután kellett távoznia, hogy a Facebookon terjedni kezdtek a róla készült fényképek.

Kénytelen volt felmondani egy thaiföldi magánkórház 26 éves ápolónője, miután sok kritika érte túlságos szexi egyenruhája miatt. Parichat “Pang” Chatsri azután került bajba, hogy a róla készült fényképek kikerültek egy helyi Facebook-csoport oldalára, és onnan terjedni kezdtek a közösségi oldalon – jelentette a helyi sajtó. (A kérdéses Facebook-csoport az eset után megszűnt.)

Parichat “Pang” Chatsri

A képek miatt többen is felháborodtak, mert egyenruhája túlságosan is testhez simuló volt, szoknyája pedig túl rövid. És kritikusai szerint „illetlen” ruhájával megszégyenítette az ápolónői szakmát.

Parichat “Pang” Chatsri

Parichat a Bangkok Postnak elmondta: négy éve dolgozik a kórházban, és mindig úgy szokott öltözködni, ahogy a fényképeken látni lehet. Állítása szerint rendszeresen szokott egyenruhás fotókat kirakni Facebook-oldalára, és eddig „soha nem volt probléma belőle”.

Parichat “Pang” Chatsri

Az Iszán régióban található kórház vezetése a képek miatt behívatta Parichatot, és figyelmeztetésben részesítették. A nő a Bangkok Post cikke szerint megígérte, hogy egy héten belül megváltoztatja az egyenruháját.

Parichat “Pang” Chatsri

De még mielőtt ez megtörténhetett volna, a kórházon egyre nagyobb lett a nyomás, és elkezdték követelni tőle, hogy azonnal vegye le Facebook-oldaláról a fotókat. Attól tartottak, hogy azzal rontja a kórház megítélését – írta a Post.

Parichat “Pang” Chatsri

Parichat végül úgy döntött, hogy távozik a kórházból. Elmondása szerint azért, hogy megvédje a kórház, valamint a szakma hírnevét. Egyben elnézést kért a kórháztól.

A nő elmondta: egy ideig szakít az ápolónői szakmával, és valami mást szeretne kipróbálni. A Post cikke szerint ez akár a modellkedés is lehet. Parichatot ugyanis a fotók elterjedése után két modellügynökség is megkereste.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik