Élet-Stílus

Mennyit költünk szemüvegre? (X)

A látás nagy kincs. Ezért hajlandók vagyunk energiát és pénzt áldozni arra, hogy tisztán lássuk magunk körül a világot. Egy átlagos látáshibával rendelkező ember, akinek 50 évig van szüksége szemüvegre, akár több millió forintot is elkölthet élete során a látására. A kontaktlencsések esetében ez az összeg még magasabbra rúghat. De vajon tényleg megéri ez?

Nem csak pénz, hanem idő

A szemüvegesek jól ismerik a „keresd meg vakon a szemüveged” játékot. Szemüveg nélkül ez embert próbáló feladat. De a lencsével sem könnyebb. Az apró, észrevehetetlen szakadások, vagy a mosdókagylóba esett kontaktlencse keresése szintén sok értékes percünkbe kerül. Egy gyors számítás után kiderül, ha naponta csak 5 percet kell látásunkkal foglalkozni, az egy év alatt több mint 1 napot elvesz az életünkből.

Biztonságos?

A kontaktlencsések ismerik azt a helyzetet, amikor a szem szárazsága okán a lencse összegyűrödik vagy elcsúszik a szemgolyón. Vagy a pillanatot amikor a kontaktlencse és a szem közé egy apró porszem kerül. A kellemetlen érzés mellett ez akár veszélyes is lehet, hiszen ha vezetés közben történik meg egy ilyen eset, az könnyen balesethez vezethet. A szemüveg sportoláskor lehet problémás. Különösen az üveglencsés szemüvegeknél áll fent az a veszély, hogy esés közben eltörik, így veszélyeztetve szemünk épségét.

Mi a megoldás?

A lézeres szemkezelés jó alternatíva a fenti problémák elkerülésére. A kezelés ára pár év alatt megtérül, számolja ki itt az Ön esetében ez mennyi idő lenne! A mindössze pár perces beavatkozással pedig a pénz mellett rengeteg időt meg lehet spórolni. A Sasszemklinikán csak pár órát kell eltöltenie, és utána azonnal megtapasztalhatja az éles látás élményét. A teljesen érintésmentes Sasszem NO-Touch PRK kezelést követően 3-4 nap pihenés után bátran visszatérhet a megszokott hétköznapjaihoz.  A rohanó világban tényleg minden perc számít. Fektessen a látásába, és ne hagyja, hogy a szemüvege vagy kontaktlencséje elvegye Öntől az értékes pillanatokat!

Ha Ön tartós megoldásra vágyik, jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra itt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik