Élet-Stílus

Gyönyörű fotósorozat készült az eljegyzésről – egyetlen apró tévedéssel

Élete legnagyobb szívásán van túl a fotós.

Jacob Peters fotóst különleges munkára kérték fel. Egy férfi felkereste, hogy örökítse meg a pillanatot, ahogy egy arkansasi erdő felett található sziklán megkéri a barátnője kezét – napfelkelte közben. Természetesen úgy, hogy a lány ne tudjon róla.

A fotós reggel hatra beszélte meg a párral a kezdést, de mivel igen messze lakik, és a hely megközelítése szabályos túrázást igényel, ezért hajnali fél 3-kor kelt.

Háromnegyed ötre ért a környékre, majd jött egy 45 perces erdei gyaloglás, nehezített terepen, vaksötétben, a 13 kilós fotós cuccal.

Nem talált oda, ezért már majdnem visszafordult, de találkozott néhány emberrel, akik útba igazították, így végül sikerült pont 6-ra odaérnie egy olyan helyre, ahonnét biztonságban tudott fotózni.

Hat óra tizenhétkor a távolból meglátta, hogy a pár megérkezett a szirtre. Egy pár percig üldögéltek, majd minden úgy ment, ahogy kellett: a srác letérdelt, megölelték egymást, a lány minden bizonnyal igent mondott. Peters készített egy csomó fotót, majd amikor látta, hogy a párocska üldögél, úgy érezte, a munka érdemi része véget ért, úgyhogy hazaindult.

A fotós újabb egyórás túrázás és hosszú vezetés után reggel kilencre ért haza, megnézte a képeket, küldött egy sms-t a fiúnak, hogy minden oké, jól sikerültek a fotók, majd lefeküdt aludni.

A válasz-sms-re ébredt, amelyben a srác arról érdeklődött, biztos rájuk gondol-e a fotós, ők ugyanis eléggé elkéstek. Azt is hozzátette, hogy ő kék kockás ingben volt.

Az egész fenti sztorit a Facebookon osztotta meg a fotós – a képekkel együtt –, a következő zárómondattal:

Tehát 6 és fél órát töltöttem ezzel a munkával, elköltöttem 40 dollárt (11 ezer forint) benzinre és kajára, és készítettem 450 fotót – egy másik párról.”

Jacob Peters innentől már csak menteni akarta a helyzetet: felhasználni a közösségi oldalakban rejlő erőt arra, hogy megtalálja a vadidegen párt, akikről véletlen remek eljegyzési fotósorozatot lőtt.

Rengeteg megosztás után jelentkezett nála egy dallasi pár, akik most nagyon boldogok, hogy ilyen remek képek készültek róluk.

(A fotós pedig az interneten gyűjt pénzt hogy elutazhasson Miamiba a rendes párt fotózni).

 

Kiemelt fotó: Facebook/JP479

Ajánlott videó

Olvasói sztorik