Élet-Stílus

A rendőrtől tudta meg, hogy apa lesz

„Baba utazik a kocsiban, de nincs gyerekülés”.

Jarred Wright PTSD-ben (poszttraumatikus stressz szindróma) szenved: élete nagy részét álmatlan éjszakák, szorongással eltöltött nappalok, pánikrohamok és dühkitörések közt éli. A lelki bajok azóta vannak jelen a texasi férfi életében, amióta Afganisztánban szolgált.

2016-ban az egyik rohama olyan súlyos volt, hogy rendőrt is kellett hívni hozzá, ekkor találkozott Todd Colichia rendőrtiszttel, aki leült mellé, kedvesen elbeszélgetett vele, és pillanatok alatt megnyugtatta. Bekísérte őt a kórházba és még ott is igyekezett enyhíteni a férfi szorongásán – írja a BuzzFeed.

Wright nemrég ismét rövid kezelésre szorult, és amíg ő bent feküdt, a felesége, Nikki otthon megtudta, hogy várandós a második gyermekükkel.

Ekkor a nőnek eszébe jutott a kedves rendőrtiszt, és úgy döntött, vele összejátszva, egy kis átveréssel tudatja férjével az örömhírt. Colichia főnöke hozzájárult az akcióhoz.

Április 19-én Nikki felvetette Jarrednek, hogy menjenek el étterembe. Pillanatokkal azután, hogy elindultak, a kocsit megállították a rendőrök.

A kölcsönös öröm után a rendőrtiszt hirtelen így szólt:

Azért állítottalak meg, mert baba utazik a kocsiban, de nincs gyerekülés”.

Jarred elsőre nem igazán érti, miről van szó. Az esetről természetesen megható videó készült. Íme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik