Élet-Stílus

El fog menni az életkedved, ha megtudod, pontosan mi látható ezen a képen

Az internetet villámgyorsan bejárta az a fotó, amely egy koszos, elhagytott mosdókagylóról készült, benne egy fészekkel, amiben három tojás található. Semmi extra, gondolhatnánk, ám ha jobban megnézzük a képet, akkor

elénk tárul a szomorú valóság

A három tojás fészke ugyanis tűkből, mint utólag kiderült, valószínűleg drogfogyasztásra használt tűkből állt. A fotót Kanadában, a Vancouver-i rendőrség egyik alkalmazottja, Michelle Davey készítette és töltötte fel a Twitterre.

A kép talán azért olyan szívszorító, mert egyszerre hívja fel a figyelmet a drogfogyasztásra és az elhagyatott épületben otthont kereső madarak ártatlanságára. A rendőrök szerint, már ha valódi és nem beállított képről beszélünk, egy galambcsalád dönthetett úgy, hogy összegyűjti a sok eldobált fecskendőt.

A Huffington Post-nak megszólaló madárszakértő, Rita McMahon szerint a kép lehet, hogy igazi, de szerinte nagyobb rá az esély, hogy megrendezett. McMahon szerint az egyik árulkodó jel, hogy a galambok többnyire két tojást raknak, nagyon ritka az, amikor 3 vagy több tojás van egy fészekben.

Továbbá az sem jellemző a galambokra, hogy csak egyféle anyagból készítenének fészket, így a fotó eredetisége mindenképp kérdéses.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik