Élet-Stílus

Ez a pultos pont leszarja, hogy fegyvert szegeznek a fejéhez – videó

A világ leglazább, legunottabb alkalmazottját fosztották ki.

Időpont: április 26. 21:15

Helyszín: Kansas City, Jimmy John’s szendvicsbár.

A gyorsétterembe betér egy férfi, és rendel egy szendvicset. Megkérdezi a pultostól, hogy milyen sajtot lehet náluk kérni, majd pedig halkan közli, hogy adják át neki a teljes napi bevételt. Hogy nyomatékosabbnak tűnjék a kérés, előránt egy pisztolyt, kibiztosítja és üvöltözni kezd. A jelenetet rögzítette a biztonsági kamera is, ami leginkább azért nagy szerencse, mert így láthatjuk

a világ legunottabb, leghidegvérűbb, legkevésbé lelkes pultosát,

aki átnyújtja ugyan a pénzt a rablónak, de olyan kelletlenül, mint egy rossz napot kifogott, minden szempontból alulmotivált magyar pénztáros egy szupermarketben, vasárnap este, zárás előtt húsz perccel.

Mint kiderült, a csodálatosan hanyag férfit Tuker Murray-nek hívják, és egy interjúban elmondta, hogy csakis a mögötte álló főnöke utasítására engedelmeskedett a pénztár kinyitására vonatkozó – cseppet sem udvarias – kérésnek.

A kivételesen jó minőségű felvétel alapján a bűnöző azonosítása nem lehetett óriási ördöngösség, a rendőrök hamar előállították a büntetett előéletű férfit, bizonyos Terry Rayfordot, aki ellen (ismét) eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik