Élet-Stílus

Térden csúszva ment ki a mozgáskorlátozott vásárló az áruházból – videó

A parkolóba már nem vihette ki az elektromos bevásárlókocsit.

Bizarr képeket és videót osztott meg egy Shane Zahn nevű férfi arról, amint épp távozik a Mason cityben (Iowa) található Mills Fleet Farm áruházból.

A Globe Gazette sztorijából kiderül, hogy Zahn általában kerekesszékkel közlekedik, kivéve, ha tudja, hogy az adott üzletben igénybe vehető speciális elektromos bevásárlókocsi. Mint például a Mills Fleet Farmban. A férfi vásárolt ezt-azt a kertészeti termékeket, vadász- és horgászfelszereléseket, kisgépeket árusító üzletben, majd elindult kifelé a kocsihoz.

Ekkor azonban útját állta egy áruházi alkalmazott, aki közölte, hogy az elektromos kerekesszékkel nem mehet ki a parkolóba.

Zahn ekkor visszafordult, visszarakosgatta a megvásárolt árucikkeket, és hazaindult. Így:

A fenti videót nem egészen két nap leforgása alatt 8,5 milliószor nézték meg; ezek után várható volt, hogy érkezik valamiféle állásfoglalás az áruháztól.

És tényleg: a hivatalos közleményben elnézést kérnek a vásárlótól, és bár jelzik, hogy valóban van egy ilyen szabály, hogy – a balesetek elkerülése érdekében – a speciális bevásárlókocsival nem szabad elhagyni az áruház területét, de ez esetben az alkalmazottnak nyilvánvalóan kivételt kellett volna tennie, és ki kellett volna kísérnie a férfit az autóhoz. A közleményben azt is írják, hogy valahogy szeretnék kárpótolni vásárlójukat.

A kommentelők egy része azt mondja, hogy a férfit filmező ember inkább segíthetett volna neki, míg mások azt mondják, hogy tök mindegy, volt-e a vásárlónak kísérője, ettől függetlenül az alkalmazott még nem bánhatott volna így egy mozgáskorlátozott emberrel.

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik