Élet-Stílus

Megerőszakolásáról beszélt a szépségverseny döntőse

A Facebookon élő videóban, könnyek között mondta el, mi történt öt évvel ezelőtt

Megrázó élő videót láthattak a Facebookon, akik megnézték a korábbi Miss World Australia-döntős Adau Mornyang legutóbbi bejelentkezését. A 22 éves dél-szudáni származású modell, aki 10 éves korában menekültként érkezett az országba, elmondta, hogyan erőszakolták meg évekkel ezelőtt.

Úgy emlékszem erre a napra, mintha tegnap lett volna… hatodik éve kísért engem”

– mondja könnyek között az alább megnézhető videóban, amelyet azóta 41 ezerszer néztek meg. 2012 januárjában Adelaide-ben két férfi lefogta egy parkolóházban. Leteperték, és a betonon megerőszakolták.

Ahogy ott feküdtem, sokkos állapotban, tudtam, hogy mi fog történni. Meg se bírtam mozdulni. A testem lefagyott.”

A modellben többször is felmerült az öngyilkosság gondolata. Jelenleg is terápiára jár, ahol segítenek neki feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Adau a videó óta többször is nyilatkozott az ügyben, és elmondta, hogy szeretett volna erőt adni azoknak a lányoknak, akik hasonló szörnyűségen estek át. Neki annak idején „meg lett mondva”, hogy vonja vissza a vádakat „testvérei” ellen (támadói szintén dél-szudáni származásúak voltak), de a modell már megbánta, hogy nem lépett fel az életét fizikailag, lelkileg megnyomorítók ellen, és mindenkit arra biztat, hogy ilyen esetben merjen elmenni a bíróságra.

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik