Élet-Stílus

Csodát tett az apa, akinek a kislánya bepisilt az iskolában

Majd megszakadt Ben Sowards szíve, amikor a felesége arra kérte, hogy menjen el hatéves kislányukért az iskolába, mert telefonáltak neki, hogy Valerie kicsit bepisilt, amitől nagyon rosszul érzi magát és haza akar menni.

Ben nem sokat teketóriázott, mielőtt autóba ült volna, a konyhába ment, és slicctájékon alaposan összefröcskölte a nadrágját. Az iskolai irodába, ahol Valire várta, zavart színlelve lépett be, majd fojtott hangon sürgette kislányát, hogy adja gyorsan kölcsön a táskáját, hogy eltakarhassa vele a nedves foltot a nadrágján.

„Azonnal hangosan elnevette magát, és máris sokkal jobban érezte magát. Annyira vicces volt” – mesélt hatalmas mentéséről a világ legjobb apukája címre jó esélyekkel pályázó Ben Sowards.

A sztori úgy kapott szárnyra, hogy a férfi idősebb lányának, a 17 éves Lucindának annyira tetszett az egész, hogy a húgáról és az apjáról készült fotókkal együtt megosztotta a történetet a Twitteren. Bejegyzését azóta közel 70 ezren osztották meg, és több mint 250 ezren kedvelték.

(via BuzzFeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik