Élet-Stílus

14 év után értesítették, hogy megtalálták a pénztárcáját, és hogy azóta történt egy s más

Az ember, aki tudtán kívül legenda lett.

Timothy Burrows – aki egyébként újságíró, és többek között a Guardian-re és a Vice-ra is írogat – a napokban észrevett egy régi üzenetet a Twitteren.

Bár a képernyőfotó pont az évszámnál van kettévágva, de ha jól látjuk, 2016-os az a most megtalált üzenet, amelyben egy Giles nevű ember megkérdezi tőle, hogy

ő volt-e, aki 2003-ban (!) elveszítette a pénztárcáját Readingben.

Burrows válaszából kiderül, hogy bizony, járt annak idején az említett városban. Ezek után ő is feltett egy logikus kérdést:

Te találtad meg a tárcámat?”

De amit erre kapott válasz gyanánt, arra nem számíthatott.

Az üzenetet küldő ismeretlen megírta, hogy 14 éve a barátai találták meg egy bizonyos Timothy Burrows pénztárcáját, és azóta már néhány hasonló nevű embernek elküldte ezt az üzenetet. A tárcát anno leadták a talált tárgyak pultnál, de előtte még kivettek belőle 10 fontot, és rengeteg cidert ittak belőle.

De ez még semmi. Az esetből hagyomány született, és azóta

minden évben megrendezik a „Timothy Burrows kihívás” nevű játékot,

amely természetesen egy alkoholfogyasztásra épülő vidám csapatvetélkedő. Az ismeretlen férfi az üzenetben – már csak saját sorsának alakulása miatt is – felajánlotta, hogy visszafizeti a 10 fontot.

Hogy erre mit reagált Timothy, azt nem tudjuk, csak annyi derült ki, hogy lenyűgözte a tény, hogy 14 éve létezik egy róla elnevezett ivós verseny, és ezt csak most tudta meg. Talán ezek után a következőre őt is meghívják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik