Élet-Stílus

Olyan nehéz a 8 hónapos baba, mint egy 4 éves gyerek

Chahat Kumar átlagos súllyal született, ám nyolc hónapos korára már annyit nyom, mint egy négyéves – írja a Mirror. A súlyosan elhízott indiai baba nemcsak az orvosokat, hanem a mérleget is majdnem kiakasztja, ugyanis majdnem 20 kiló jelenleg.

23 éves édesapja, Suraj Kumar szerint Chahat napról napra nehezebb. A szülők megriadtak, amikor meglátták, hogy lányuk súlya milyen gyors ütemben növekszik. Attól félnek, hogy hamarosan ez már az egészségre is kihatással lesz.

A kislány édesanyja, a 21 éves Reena is nagyon aggódik, mert első gyermeküket elveszítették. Chahat egyébként a négyszeresét eszi, mint egy vele egykorú baba és csillapíthatatlan az étvágya – tette hozzá.

Már olyan nehéz, hogy felvenni sem bírják, ha nyűgös. A szülők tagadják, hogy ők etetnék túl a kicsit. Szerintük Istennek köszönheti ezt az állapotot.

A gyermeknek már most több problémája adódik az elhízásból: nehezen vesz levegőt és szintén nehezen alszik. Kiderült az is, hogy a bőre túl kemény, ezért az orvos egyelőre nem tudott tőle vért venni, pedig ez elengedhetetlen lenne a pontos diagnózishoz. Főleg, hogy praxisa folyamán még csak hasonlót sem látott.

A családnak ráadásul nincs pénze drágább kezelésekre. A doktor eddigi legjobb tanácsa az volt, hogy a Chahat egyen kevesebbet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik