Élet-Stílus

Őz öklelt fel egy kanadai fiatalt, de senki sem hitte el neki

Még saját anyja is kételkedett a szavában, amíg közzé nem tette az esetről készült videót, ami bizonyította: nem áprilisi tréfa volt.

A 25 éves Cary McCook éppen csak kiszállt kollégája autójából a Smithers kanadai városában található szállodája előtt, amikor egy furcsa, galoppozó hangra lett figyelmes. „Mire felfogtam volna, mi történik, már nekem is szaladt Bambi” – mondta el a férfi a GlobalNews-nak. McCook a CBC kanadai televíziónak hozzátette: az őz „teljes sebességgel” rohant neki, és mire rájött, hogy bajban van, már nem volt ideje kitérni előle.

Az őz – amit egy kutya kergetett – még megpróbálta átugrani a férfit, de nem járt sikerrel, és egyenesen neki ugrott.

McCook csak kisebb sérüléseket szenvedett, de az eset után kissé nehezen tudta elhitetni családjával és ismerőseivel, hogy az eset tényleg megtörtént. Az ugyanis pont április elsején történt, és mindenki, akinek elmondta, azt hitte, csak egy béna áprilisi tréfával próbálkozik.

McCook az Abby News-nak elmondta: első dolga volt, hogy felhívja édesanyját, de amikor közölte vele, hogy a szállodája előtt egy őz öklelte fel, anyja nem hitt neki. „Hallottam már jobb (április térfát) is” – jelentette ki nevetve anyukája. Majd ugyanígy járt testvéreivel, és rapbandájának tagjaival is.

Ezért megkérte a szállodát, hogy keressék elő neki a biztonsági kamerák felvételeit, és szerencséjére az egyik kamera fel is vette a jelenetet. A hotel vezetése pedig  engedélyezte neki, hogy mobiljával felvételt készítsen a videóról, amit aztán a Facebook-oldalán tett közzé, hogy így bizonyítsa, tényleg felöklelte egy őz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik