Élet-Stílus

Ön is elsírja magát a mindenért imádkozó macskán

BüdösCsirkét, a macskát egy félkegyelmű tenyésztőtől vásárolták, és meghagyták, hogy csak darált marhalábszárat eszik. Meg egy frászt.

Ragyogó tartalmat fújt a szél a Tumblr nevű közismert mikroblogoldalra két napja, ami mellett sajtóorgánumunk se mehet el szó nélkül. A történet arról szól az Olga meg az állat tumblr-en, hogy a prózai én vett egy macskát “a félkegyelmű tenyésztőitől”. Persze voltak itt körülmények is:

miután megtekintettem a nappaliban a felmenői különböző macska-világbajnokságokon nyert serlegeit, a kezembe nyomtak egy tíz oldalas tutorialt, hogy csak és kizárólag melyik Royal Canint szabad neki adni, illetve hogy hogyan kell az állat számára a hentesnél marhalábszárat daráltatni, és milyen időközönként kell evianban megfürdetni.

Olga azt írja, hazafelé csak elbeszélgetett az állattal, megígértette vele, hogy ha nem grófoskodik, akkor (vigyázat, káromkodás is lesz)

én cserébe nem fogom Von Orchidenwald Baby Mercédesz vagy egyéb anyjáéhoz hasonló néven hívni, sőt, a törzskönyvben szereplő Bársonyosmancs Indiához (bazmeg) sem ragaszkodom, és arra sem kényszerítem, hogy összeházasodjon és kúrjon a félhülye dagadt unokatesójával, ahogy a nemeseknél szokás.

A megállapodás megszületett, a macska nem válogat, élettársa BüdösCsirkének hívja. A macska pedig imádkozik, de úgy, hogy sírósan lehet röhögni rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik