Élet-Stílus

Helyre tette a kislány a pénztárost, aki szerint másik babát kellett volna választania

A nem egészen három éves Sophia Bennernek jutalmat ígért az anyukája, ha rendesen megtanulja használni a bilit, vagyis egy egész hónapon át csak azt használja. Amikor letelt a próbaidő, Brandi Benner elvitte a lányát a közeli játékboltba, és engedte, hogy azt válasszon, amit csak szeretne.

Sophia nem sokáig töprengett, hamar megtalálta legnagyobb vágyát, egy az orvosbabát. Az anyja szerint a kislány valóságos megszállottja a doktorosdinak, akárki is lépi át a házuk küszöbét, nem ússza meg, hogy Sophia alaposan megvizsgálja a játékműszereivel.

A kislány boldogan rohant a kasszához az új babájával, mire a pénztárosnő megkérdezte tőle, hogy biztosan nem szeretne-e egy másikat választani, olyat, amelyik hasonlít hozzá. Merthogy a fehér bőrű Sophia történetesen egy „színes bőrű” babát választott.

„De hát pont olyan, mint én! Ős is orvos, és én is orvos vagyok, ős is szép, és én is az vagyok! Nem látod, milyen szép a haja? Nem látod a sztetoszkópját?”

Brandi egy a lányáról és az új babájáról készített fotóval együtt, a Facebookon osztotta meg a történetet. Azt írja, nem is lehetett volna büszkébb a lányára, aki a lényeget látta és észre sem bőrszínek szerinti különbséget. Elárulta azt is, hogy a sztetoszkóp szót Sophia valószínűleg a kedvenc, doktoros rajzfilmjéből tanulhatta.

A nő bejegyzését néhány nap alatt majdnem kétszázezren osztották meg, közel félmillió reakció és 28 ezer komment érkezett rá. Utóbbiak között néhány negatív is. Brandi azt mondja, ezekkel nem törődik, hiszen saját példamutatásával is igyekszik a gyermekeit a szeretetre nevelni. Sophia pedig, mit sem tud ezekről a kommentekről, ő boldogan játszik a kedvenc doktorbabájával.

(via: CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik