Élet-Stílus

Kómában hozta világra a gyermekét, három héttel később, az ébredés után látta meg először a kislányát

Az angliai Torbay-ben egy édesanya kómában adott életét a gyermekének, majd mikor felébredt, nem ismerte meg a saját kislányát. Az orvosok és a szakemberek fotókat mutattak a nőnek, amelyek nem sokkal a szülés után készültek róla, és az újszülöttről.

Az édesanya, Deanne Harry a császár metszés egyik ritka szövődménye miatt került kómába, amiből három héten keresztül nem ébredt fel. Deanne utolsó emléke az volt, hogy a férjével viccelődnek, amikor elindulnak a kórházba szülni. Az édesanya három héttel később, a londoni King’s College egészségügyi intézményben ébredt. A kómából felébredő nőnek az orvosok először fotón mutatták meg az újszülött kislányát.

Nagyon fura élmény volt, mert arra nem vagy felkészülve, hogy amikor először meglátod a gyermeked, akkor már fel van öltöztetve.

Kómában hozta világra a gyermekét, három héttel később, az ébredés után látta meg először a kislányát 1
kép: Metro.co.uk

A vizsgálatokból kiderült, hogy a nő egy nagyon ritka májelégtelenségben szenved és sürgősen új szervre van szüksége. Deanne-t, miközben kómában volt, át kellett szállítani a londoni kórházba, mivel csak így kaphatott egy anonim donortól új májat.

Deanne szeretné, ha a donor tudná, hogy mennyire hálás neki, hogy hazamehet a családjával és élheti az életét.

Annak az illetőnek és annak a családnak köszönhetünk mindent, persze a transzplatációra vonatkozó szigorú szabályok miatt nem tudhatjuk, hogy kik lehetnek azok, de nagyon hálásak vagyunk nekik – zárja gondolatait Deanne.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik