Élet-Stílus

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a srác, aki öngyilkos akart lenni a külseje miatt

A bodyshaming, vagyis a testszégyenítés egyre nagyobb problémát jelent manapság.

A folytonos élcelődés komoly károkat tud okozni abban, aki elszenvedi azt. Az áldozat egy idő után úgy érzi magát, mintha semmire nem lenne jó, teljesen elveszíti az önbecsülését, csak azokra a negatívomokra tud koncentrálni, amit másoktól hall. Szélsőséges esetben a végletekig bántott egyén úgy érezheti, hogy nincs más kiút számára, csak az, ha véget vet az életének.

Valami hasonló folyamatok játszódhattak le Mark Ludlowban is, akit szinte minden nap bántottak a kinézete miatt. A fiatal srác az egyik videójában azt is elmondta, hogy néha megfordult a fejében, hogy jobb lenne, ha öngyilkos lenne. Mark azonban nem ezt az utat választotta, épp ellenkezőleg.

Elkezdett egy edzésprogramot, amelyet végig is csinált, a munkájának pedig brutális eredménye lett. Így nézett ki Mark mielőtt elkezdett edzeni:

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a srác, aki öngyilkos akart lenni a külseje miatt 1
Fotó: Mark Ludlow

És tudjuk, hogy nem fogod elhinni, de így fest most:

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a srác, aki öngyilkos akart lenni a külseje miatt 2
Mark Ludlow

Ludlow története is remek példa arra, hogy senkinek nem kell eltűrnie azt, ha folyamatosan megalázzák. Mark azóta szerződést kötött egy fürdőruhákat forgalmazó céggel és saját életvezető programot is készített. A hihetetlen átalakulását csak magának köszönheti, és annak, hogy nem hagyta, hogy megtörjék a hitét.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik