Élet-Stílus

Sok fiatal cserélne külsőt ezzel a 70 éves nővel

Nem kérdés, hogy hetvenéves korában mindenki szeretne annyira fitt és fiatalos lenni, mint Peggy Hilbert. Rengetegen vannak azonban olyanok is, akik akár évtizedekkel fiatalabbak nála, mégis bármikor külsőt cserélnének vele.

„Amikor megmondom az embereknek, hogy hány éves vagyok valójában, mindig elkerekedik a szemük és teljesen megdöbbennek. Ettől mindig a fellegekben érzem magam.”

Peggy egész életében imádott sportolni: 32 éves koráig futott, majd különböző aerobikedzésekre járt. Húsz évvel ezelőtt, ötvenévesen ismerkedett meg közelebbről a testépítéssel. Azt mondja, miután kardió mozgásformákról átállt az erősítésre, gyorsan átalakult a teste, és akárhová ment – plázába, boltba, templomba – mindenütt észrevették rajta a változást, és meg is dicsérték.

Fotó: Facebook

Bár korábban egész életében félénk volt, hirtelen tele lett önbizalommal, ezért jelentkezett, amikor az edzőterme szereplőket keresett egy reklámhoz. Az mondja, felejthetetlen élmény volt, hogy sok, nála jóval fiatalabb nő közül őt választották.

„A súlyok hamar a legjobb barátaimmá váltak: minden edzés egy hatalmas endorfinhullám. A mozgás nemcsak fizikailag tart fitten és egészségesen, hanem mentálisan is.”

Fotó: Facebook

Peggy azóta személyi edzőként dolgozik, és aerobikórákat ad Floridában, s mindemellett testépítő versenyekre készül. Fiatalosságát nem csak testben igyekszik megőrizni, követi az aktuális divatot, híreket, és modern zenét hallgat: „Minden barátom húsz-harminc évvel fiatalabb nálam” – mondja.

Peggy szerint, minél idősebb az ember annál fontosabb a fittség:

„Ahogy öregszel, ez az egyetlen esélyed arra, hogy önálló és független maradhass.”

(via The LadBible)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik