Élet-Stílus

Így csökkenthető a fűtésszámla (X)

Jelentősen csökkenthető az energiafelhasználás és az ezzel járó rezsiköltség a VELUX megújult termékválasztékának köszönhetően. A kiváló minőségű és hőszigetelőképességű háromrétegű üvegezéssel rendelkező tetőtéri ablakok forradalmian kedvező áron érhetők el idén áprilistól, így minden eddiginél több háztartás javíthatja otthona energiahatékonyságát ezek beépítésével.

A háromrétegű üvegezést kínáló tetőtéri ablakok igen költségesek voltak a piacon, így korábban kevés lakástulajdonos engedhette meg magának őket. A VELUX Standard Plus kínálat háromrétegű üvegezéssel, azonban bárki számára elérhető, akinek fontos az ár és a minőség, ugyanis a kétrétegű üvegezést megközelítő áron, a minőséget illető kompromisszumok nélkül vásárolható meg.

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője szerint az új termékkínálat bevezetése nagy előrelépés a piacon. „Amire a lakástulajdonosok eddig luxusként tekintettek, most elérhetővé válik egy szélesebb kör számára is. Örömmel jelentjük be a minden igénynek és költségvetésnek megfelelő ajánlatot.”

Megfizethető energiahatékonyság

A lakástulajdonosok körében egyre nő az energiahatékony megoldások iránti igény: a 2015-ös Egészséges Otthon Barométer kutatás alapján, az otthonok felújításakor az energiamegtakarítás és a jobb életkörülmények megteremtése a két legfontosabb szempont. A VELUX cég az iparágban elsőként kínál olyan kedvező árú terméket, amely mindkét igényt kielégíti.

A megújult tetőtéri ablak kínálat egyedülálló ThermoTechnologyTM szigetelőrendszerrel rendelkezik, amely extra erős és energiahatékony pajzsot biztosít a hideg és a huzat ellen. Az ablak hőátbocsátását mérő U-érték az új háromrétegű üvegezés esetében 1.1 W/m2K, amely 15%-os hőszigetelés javulást jelent a korábbi kétrétegűhöz képest.

A VELUX Cégcsoport megnövelte a kétrétegű üvegezéssel kínált tetőtéri ablakok energiahatékonyságát is, 7%-kal jobb hőszigetelést eredményezve.

Őz Beáta szerint a kiváló minőség és ár-érték arány mindenkinek jár, így időszerű volt egy ilyen termék bevezetése a piacon. „Küldetésünk, hogy energiahatékonyabb, melegebb, komfortosabb otthonok jöjjenek létre. Az egész termékprogramunkat arra optimalizáltuk, hogy a kiválasztott ablak- és nyílászárórendszer konstrukciójától függetlenül megnövelt energiahatékonyságot biztosítson.”

A VELUX Magyarország Kft. újdonságai élőben is megtekinthetők 2017. április 5-9. között a Construma kiállítás A pavilon 110D standján.

www.velux.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik