Élet-Stílus

Őrült népszerű lett az exbarátjának hálálkodó nő Facebook-bejegyzése

Az új kapcsolatban élő nő köszöni, hogy a férfi nem fizet tartásdíjat – ehelyett mindent megad a fiuknak, amire csak szükség van.

257 ezer like, 137 ezer megosztás (és a számok növekednek): ritkán ér el Facebook-poszt ekkora sikert, különösen, ha nem milliós rajongói táborral bíró celeb bejegyzéséről van szó.

Az említett szöveg Jessica Singleton Facebook-oldalán jelent meg, és a Panama Cityben (Florida állam) élő nő az exbarátját dicséri benne.

Ő az exem. Az aranynál is többet ér”

– ezekkel a szavakkal kezdődik a bejegyzés, de még ennél is érdekesebben folytatódik:

Egy fillér tartásdíjat sem fizet, mert amikor a fiamnak új ruha kell, elég, ha csak felhívom”.

És innentől jön az ex magasztalása: volt párja az, aki megveszi a filmeket, hogy kisfiuk és ő is mozizhasson otthon,  az exe az, aki megjelenik a 45 dolláros csomag pelenkával, és leteszi az ajtó elé, hogy neki ne kelljen cipelnie. Ő az, aki 10 percen belül ott van, ha bármire szükség van, és tehermentesíti az anyukát. Az exbarát az, akinek kisírhatja magát, ha feszült. Ő az, aki ott terem, ha kizárják magukat a lakásból, és ő az, aki estéket tölt el azzal, hogy megszereljen nekik valamit.

A legérdekesebb rész pedig így hangzik:

Ez az a férfi, aki szól, hogy a fiunk ne felejtse ki mami új barátját, amikor épp felsorolja a kedvenc embereit a világon”,

és ő az, aki a „mami nevében” vesz ajándékot a fiuknak, amikor maminak épp nincs rá pénze.

Jessica azt írja, rengeteg mindenen keresztül kellett menniük exbarátjával, hogy ilyen legyen köztük a viszony. Nem volt könnyű, de azt javasolja minden szülőnek, hogy hagyják abba a kifogáskeresést, és fogjanak össze a közös gyerek érdekében.

Ha nem mondtam volna neked mostanában, nagyon hálás vagyok neked”

– írja a bejegyzés utolsó bekezdésében.

A Today cikkéből kiderül, hogy a 22 éves Jessica és egykori barátja, a 27 esztendős Jon Megason tavaly év elején szakítottak, és még akkor meghoztak egy döntést: mindig kedvesek lesznek egymáshoz kisfiuk, Pierson kedvéért.

Frissítés: azóta az exbarát kapcsolódó poszttal jelentkezett a Facebookon, amelyben megköszöni, hogy ilyen szülőtársa van, mint Jessica.

 

Kiemelt fotó: Jon Megason / Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik