Élet-Stílus

Remekül keres a nő, aki eladja a koszos bugyikat

Egyre több az érdeklődő. Olykor egészen bizarr kérések is becsúsznak.

Most pedig következzék valami egészen más: néhány mondat a használt bugyik árusításáról.

Bármily meglepően is hangozzék, a brit Metro által közölt különleges riportból kiderül, hogy virágzó, folyamatosan növekvő piacról van szó.

A lap egy Mistress Dani (Dani úrnő) művésznevű londoni hölgyet szólaltatott meg a témában, aki elmesélte, hogy először csak viccelődött egy barátjával, hogy – a Coronation Street szappanopera egyik részéből merített ötlet alapján – ki kellene próbálni a frissen viselt alsóneműk árusítását.

Aztán kipróbálta. És bejött.

Webes szaki barátnőjével megalkották a hothousewivesdirtyknickers.com (dögös háziasszonyok koszos bugyik) oldalt, azon keresztül zajlik a használt alsóneműk értékesítése.

A vevőkör egyre bővül: szingli és házas férfiak egyaránt vannak a megrendelők közt (utóbbiak titokban rendelik meg az árut, és feltételezzük, hogy nem otthoni címre). A site-on kiválaszthatjuk, hogy a Danielle vagy a Debbie által viselt alsóneműket kívánjuk megvásárolni, esetleg dupla csomagot, mindkét modell alsóruházatával.

A garantáltan 24 órán át viselt bugyik és melltartók mellé erősen erotikus képeket és nyalókát is küldenek a kedves vevőknek.

Aki másfajta fétisben is érdekelt, annak Danielle a megalázást ajánlja: az úrnő Twitter-oldalán szólítja fel a megrendelőt, hogy engedelmeskedjen neki, és akár bizarr kívánságokkal is előáll: nyalja meg a WC-t vagy takarítsa ki a hűtőszekrényt – meztelenül.

Danielle a lapnak elmondta: vannak húzósabb kérések is, például vizelet vagy mentruációs vérfolt megrendelése, amit teljesít is, de van egy határ (?), amit azért ő sem hajlandó átlépni.

A site-ot átnézve úgy látjuk, hogy 22 fonttól (7800 forint) indulnak a csomagok, ha pedig valaki a mindkét lány által viselt ruhákat szeretné megvásárolni, 80 fontot (28 ezer Ft.) kell fizetnie. A megalázás ára nincs feltüntetve a weboldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik