Élet-Stílus

Karl Lagerfeld meginterjúvolta a macskáját

A Chanel divattervezője híresen szereti a macskákat, a sajátjának még külön Instagram és Twitter-oldala is van. Lagerfeld mindenhova magával viszi Choupette-et, aki mivel nem egyszerű háziállat, hanem családtag is, egy rövid, de annál érdekesebb interjút adott a sűrű mindennapjairól. Choupette Lagerfeld, azaz a macska főleg arról beszélt, mennyire fárad ki egy-egy hosszú repülőúton, és milyen trükkökkel tartja formában magát. Természetesen magángéppel utazik, de ettől még oda kell figyelnie, hogy a landolásnál ne legyen nyúzott.

Elmondta, hogy imádja a nagyvárosokat, Londont, New Yorkot, Milánót, de egyik sem fogható az otthonához, Párizshoz. Szeret utazni, világot látni, de ilyenkor nem indul el a csomagjai, az iPadje, és a gourmet fogásai, étkészlete nélkül.

A repülőgép szokványos tányérjaiból enni? Én? Nem köszönöm.

– nyilatkozta Choupette.

#TFW the long weekend is over. 😿 #comeback #longing

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Feb 21, 2017 at 9:08am PST

Nem titok, hogy a Chanel-macska elképesztő luxusban él, ehhez van szokva, nem éri be az átlagossal. Mikor az étrendjéről kérdezték, agyondicsérte Karl Lagerfeldet, aki mindig tökéletesen elkészített ebéddel várja a repülőn. És hogy Choupette hogy tartja ennyire jól magát? Egy 10 órás repülőút után is friss, a titok pedig a hidratáció. Az interjúban még márkát is ajánl, egy francia vízbárból szerzi be a napi adagot. Amíg pedig Choupette szépre alussza magát, Lagerfeld alkot.

Karl egy nagyon elfoglalt ember, gyakorlatilag mindig tervez. Általában repülés alatt is egy új kolelkción töri a fejét, de ha elsétálok mellette, mindig talál arra időt, hogy megölelgessen.

– zárta a beszélgetést Choupette.

It’s called fashion, Brenda! Look it up! #NYFW #TiedTogether

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Feb 10, 2017 at 6:48am PST

(karl.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik