Élet-Stílus

Díjat adott a várandós nő a pasinak, aki átadta neki a helyét a metrón

Yvonne Lin New Yorkban, egészen pontosan a manhattani Washington Heights környékén él, és minden nap két órát metrózik a munkahelyére.

Az ipari tervező nő azt mondja, amikor az első gyermekét várta, észrevett egy furcsaságot. Amint elkezdett látszani rajta, hogy gömbölyödik a hasa, a nők elkezdték átadni neki az ülőhelyüket a tömegközlekedési eszközökön, a férfiak viszont soha sem.

Elhatározta, hogy vicces ajándékkártyákat készít, amiket azoknak a ritka férfiaknak ad majd jutalmul, akik átadják neki a helyüket. A kártyák azonban mind nyakán maradtak, az első várandóssága során ugyanis nem sikerült egyetlen egy ennyire udvarias pasival sem találkoznia.

Fotó: Yvonne Lin

Amikor a 38 éve Lin másodszor is várandós lett emelt egyet a téten. Rendelt az Amazonról egy trófeát, aminek talapzatára felvésette: „Udvarias pasas – Az első férfi, aki átadta a helyét egy terhes nőnek. két terhesség alatt.”

A nő a hátizsákjába tette a díjat, és minden nap magával hurcolta, hátha sikerül átadnia. A nyolcadik hónap végéig, vagyis február 23-ig kellett várnia egy 34 éves harlemi férfi, Ricky Barksdale felbukkanására.

Fotó: Yvonne Lin

Miután a sztori elterjedt a közösségi szájtokon, és Barksdale-t megkereste a média, a férfi bevalotta, hogy kis híján lemaradt a díjról, ugyanis először nem vette észre, hogy a csupa feketébe öltözött Lin várandós. Legalább tíz perc eltelt, mire leesett neki, és megkérdezte a nőtől, hogy nem akar-e leülni.

A férfi azt mondja, szóhoz sem jutott, amikor a nő erre átadta neki a trófeát. Az egyébként kétgyermekes exkatona szabadkozva mondta, hogy nem kellene jutalmat kapnia csak azért, mert helyesen cselekedett.

(via abc)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik