Élet-Stílus

Itt az okosóvszer, ami megmutatja, mennyire vagy tökös az ágyban

Folyamatosan méri, és értékeli a férfiak teljesítményét. Az eredményeket pedig még meg is lehet osztani az ismerősökkel.

Egy brit cég megalkotta a világ első „okosóvszerét”, ami amellett, hogy megóv szex közben a nem várt kellemetlenségektől, még arra is képes, hogy megmérje a férfiak teljesítményét. Az egyelőre még csak előrendelésben kapható i.Con a gyártó közlése szerint már az tesztelések utolsó fázisában jár, és valamikor idén már el is kezdik azokat kiszállítani annak a több mint 90 ezer embernek, aki már megrendelte (21 ezer forintért).

A szerkezet a termékleírás szerint (képet nem tettek közzé róla) egy nanotechnológiás chippel és érzékelőkkel ellátott karika, amit az óvszerre kell rárakni. Majd a használat után a szeretkezés közben összegyűjtött adatokat a hozzá tartozó alkalmazás segítségével le lehet tölteni egy okostelefonra. És még attól sem kell nagyon tartani, hogy akció közben lemerülne: a cég közlése szerint egy töltéssel több mint hat órán át bírja energiával.

Az i.Con megméri

  • a lökések sebességét, gyorsaságát és számát
  • a szeretkezések hosszúságát és gyakoriságát
  • a lökések átlagos sebességét
  • a körméretet
  • az átlagos bőrhőmérsékletet
  • az elégetett kalóriákat
  • és az alkalmazott pózok számát

A letöltött adatokat névtelenül tárolja a rendszer, de a felhasználóknak meg van a lehetősége arra, hogy a számokat megosszák ismerőseikkel, vagy akár az egész világgal. És persze arra is lesz lehetőség, hogy mindenki összehasonlítja statisztikáit a többi használó adatival.

Az i.Cont készítését vezető mérnök, Adam Leverdson az EliteDaily-nek elmondta: ezek mellett a szerkezet arra is képes, hogy érzékelje néhány nemi betegség jelenlétét is, mint a szifilisz és a klamídia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik