Élet-Stílus

Nem egészen tiszta a visszapillantót letörő bringás lány sztorija

A világon mindenütt nagyot futott tegnap annak a biciklis lánynak a története, akire a forgalomban elég bunkó módon mászott két furgonos munkás, mire ő bosszúból letörte a járgányuk visszapillantóját.

Ahogy korábban írtuk, a vírusvideón, amit egy motoros sisakkamerája rögzített, az látszik, hogy egy piros lámpánál a furgon sofőrje teljesen ráhúzza a kormányt a biciklis lányra, valamit mond neki, a lány ingerült lesz, de a pasi folytatja, és olyanokat mond neki, hogy „mi van, megjött a havid?”. A lámpa zöldre vált, elindulnak, aztán amikor a kisteherautó megáll, a teljesen bepöccent lány lefékez mellette, és letépi a visszapillantóját.

Úgy néz ki, hogy ez a Viral Thread Facebook-oldaláról elterjedt sztori is csak egy azok közül, amik túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Először egy szemtanú jelentkezett, hogy szerinte megrendezett jelenetről van szó, aztán Paul Beiboer, a videót a Viral Threadnek kiadó Jungle Creations produkciós cég vezetője elismerte, hogy a felvétel tényleg minimum gyanús.

Beiboer közleményben szögezte le, hogy a cége semmilyen módon nem érintett a videó elkészítésében, azt azonban nem árulta el, hogy honnan kapták a felvételt. Azt írta, hibáztak mert nem bizonyosodtak meg róla teljesen, hogy a videó a valós eseményeket rögzít-e, de megígérte, hogy a cége ezentúl mindent megtesz, hogy ilyesmi többé ne fordulhasson elő. A Viral Thread oldaláról azóta törölték a felvételt.

(via Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik